02 / 05 / 2024

Alışan Lojistik yatırımları

Alışan Lojistik yatırımları

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Alışan Lojistik yatırımlarını sürdürmeye devam ediyor!

Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası kara taşımacılığı, yurt içi nakliye, likit taşımacılık, gümrüklü-gümrüksüz depolama ve diğer tüm lojistik hizmetlerini müşterilerine entegre bir şekilde sunuyor.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları hızlandı!

Salgın sürecinde tüketici alışkanlıklarında değişiklikler yaşanırken, franchise ve bayilik sektörü de yeni sürece ayak uyduruyor. Gayrimenkul sektöründe de franchise yatırımlarına hız verildi.

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Emlak Yatırımları Ve Lojistik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Soydan tarafından kuruldu.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Türkiye’de AVM yatırımları beklemede mi?

Döviz kurunda yaşanan hareketlilikler alışveriş merkezi yatırımlarını da etkiledi. Ülkemizde 2019 yılının ilk yarısında 47 bin metrekarelik AVM alanı hizmete girdi. 2018 yılının ilk yarısına göre AVM pazarına giren arzda yüzde 87’lik bir düşüş görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abc 2 Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Proje Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selçuk Kalay ve Selma Erdoğan Çalışkan ortaklığında kuruldu. 

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Amir Al Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sami Al-Bazz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Alışan Lojistik yatırımları Haberi

Alışan Lojistik yatırımları

Bu bağlamda Alışan Lojistik; gün geçtikçe artan hizmet hacmi, kalitesi ve çeşitliliği ile Doğu Akdeniz’in en önemli konteyner limanlarından biri olacak Limak Port İskenderunda hayata geçirdiği yatırımıyla sürdürülebilirlik çalışmalarına devam ediyor.


Kurulduğu günden itibaren profesyonel uzman kadrosu ile lojistik sektörüne yönelik farklı çözümler üreten Alışan Lojistik; faaliyet alanlarına bir yeni bölge daha ekledi. Intermodal taşımacılık için verimli karayolu ve demiryolu dağıtım ağının bulunması, Ortadoğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu Ülkeleri (BDT) için en güvenli geçiş noktası olması, Hatay, Adana ve Gaziantep hava alanlarına yakın olması sebebiyle Limak Port İskenderun’da lojistik hizmeti vermeye başlayan Alışan Lojistik; yeni yatırımıyla denizyolu taşımacılığında da gücünü gösteriyor. 


Ocak 2014 yılı itibariyle hayata geçirdiği İskenderun yatırımıyla; liman içinde ve dışında her türlü standart ve standart dışı ürünün elleçlenmesi,...