02 / 05 / 2024

Alışveriş merkezinde nasıl yangın çıktı

Alışveriş merkezinde nasıl yangın çıktı

İstanbul Alibeyköy Vialand'ın içinde bulunan alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasının havalandırma boşluğunda, dün sabah saat 06.00'da elektrik tellerinde yangın çıktı. Yangın AVM kapalıyken meydana geldi.

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.

Online alışveriş bağımlılığına 7 maddelik çözüm!

‘Son indirim, büyük fırsat, yılın en büyük indirimi!’ bu yazılarla alışveriş sitelerinde artık yalnızca ‘Büyük cuma, Sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü’ gibi belirli dönemlerde değil senenin her günü karşılaşıyoruz. Online alışverişe ilgi giderek artıyor ama bunun bütçelere etkisi ne durumd

Kartlı harcamalarda rekor artış! Peşin ödeyemeyen taksitli alışverişe sarılıyor!

Ramazan Bayramı’nda kartlı alışverişe olan ilgi tam gaz devam etti. Kartlı harcamalar geçen yılın bayram dönemine göre yüzde 161 oranında artarken, harcamalarını taksitlendirenlerin oranı ise yüzde 159 oranında artış gösterdi.

PTT kargo çalışma saatleri nasıl? Hafta sonu PTT açık mı?

PTT Kargo'nun çalışma saatleri, gönderi işlemi yapmak isteyen birçok kişinin merak konusu. Türkiye'nin ilk posta teşkilatı olan PTT, 2008 yılında kargoculuk faaliyetlerine başladı ve günümüzde de hizmetlerine devam ediyor. Peki, PTT kargo çalışma saatleri nasıl? PTT hafta sonları da hizmet veriyor m

ING’liler market alışverişlerinde kazançlı! Bonus kazanma fırsatı devam ediyor!

ING Bank, müşterilerinin market alışverişlerinde yanında. Market alışverişlerinizde harcarken kazançlı çıkabilirsiniz. İşte detaylar!

Ziraat Bankkart ile beyaz eşya alışverişlerinizde kazançlı çıkın! Anında Bankkart Lira kazanın!

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalar yürütmeye devam ediyor. Bunların içinde beyaz eşya alışverişleri de dahil edildi. İşte detaylar!

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! İşte dev kampanyanın detayları!

Ziraat Bankası Bankkart, müşterilerine birbirinden farklı kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bu seferde market alışverişlerinizde kazanacaksınız. İşte Bankkart market alışverşi kampanyasına ait detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile Vatan Bilgisayar’da alışverişe doyun! İşte dev kampanyanın detayları!

Ziraat Bankası Bankkart ile kampanyalar devam ediyor. Bu sefer de Vatan Bilgisayar’da yaptığınız alışverişlerden kazançlı çıkın! İşte Bankkart Vatan Bilgisayar kampanyasına ait detaylar!

1 Dolar kaç TL alış? Dolar fiyatları nasıl?

Dolar alıp yatırım yapmak isteyenler en doğru zamanı bekliyor. Birikmişini dolara çevirmek isteyenler, “1 Dolar kaç TL alış? Dolar fiyatları nasıl?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar!

Ziraat Bankası Bankkart ile market alışverişlerinde kazançlı çıkın! Bankkart sahiplerine dev kampanya!

Ziraat Bankası Bankkart sahiplerine birbirinden farklı kampanya olanağı sunuyor. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte onlardan biri de market alışverişlerinde geçerli olan kampanya!

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar?

İşçi sigortasız çalıştığını nasıl ispatlar? sorusu sigortasız çalışanların merak ettiği sorulardan biridir. İşte merak edilen yanıtlar!

Geri alım hakkı nedir? Vefa hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır?

Geri alım hakkı nedir? Geri alım hakkı nasıl kullanılır? sorusu sıkça sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen soruların detayları!

Alışveriş merkezinde nasıl yangın çıktı Haberi

Alışveriş merkezinde nasıl yangın çıktı

İstanbul Alibeyköy Vialand'ın içinde bulunan alışveriş merkezindeki bir giyim mağazasının havalandırma boşluğunda, dün sabah saat 06.00'da elektrik tellerinde yangın çıktı. Alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine yangın yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yangına kısa sürede müdahale etti. İşyerinde hafif çaplı maddi hasar oluştuğu...