29 / 04 / 2024

alışverişin merkezi istanbul

alışverişin merkezi istanbul

Fransa'nın önemli gazetelerinden Le Figaro, İstanbul'un Nişantaşı ve İstinyePark'taki şık mağazaları ile Milano, Paris, Londra gibi moda merkezlerinden farksız hale geldiğini yazdı.

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Bu bankadan  ŞOK market alışverişlerinde kampanya! Son tarih 5 Mayıs!

Bilindiği üzere, uygun fiyatlı alışverişin adresi ŞOK marketler, müşterilerine her zaman olduğu gibi bu kez de farklı bir fırsat sunuyor. Son tarih 5 Mayıs olarak belirlenen bu kampanyada Akbank kartı ile yapılan alışverişlerde belirli bir tutar elde edilecek.

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Toptan ucuzluk, bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan artık telefonunuzda… Bizim Toptan uygulamasını telefonuna İOS ya da Google Play Store’dan indirenler 30 Eylül 2022 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yapacakları ilk 300 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 50 TL hediye kazanacaklar.

E-ticaret ile alışveriş yapanların sayısı 2 milyarı aştı! Online alışverişe doymuyoruz

Online alışverişin vazgeçilmez olduğu bu günlerde internetten alışveriş yapan kişilerin sayısını 2 milyarı aştığı açıklandı. İşte detaylar…

Alışveriş mağduriyetlerinin çözümü artık e-Devlet’te! Sakız bile alsanız başvurun! İşte adım adım yol haritası

Online alışverişin elimiz ayağımız olduğu bugünlerde ayıplı mal ya da yanlış ürün için tüketiciler e – Devlet üzerinden 10 dakikalık bir işlem ile şikayette bulunabiliyor. Sakın, “Kim uğraşacak?” demeyin! İşte detaylar…

Atakule Alışveriş Merkezi'nin kulesi hizmete açılıyor!

Atakule GYO'ya ait Atakule Alışveriş Merkezi'nin alçak kütle bölümünün yeniden inşa süreci tamamlandı. Ruhsat onay süreci de tamamlanan kulenin faaliyete geçeceği açıklandı.

Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor!

Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı imzasıyla hayata geçirilen Avlu34 Alışveriş Merkezi açılış için gün sayıyor.

Alışveriş merkezi olan konut projeleri!

İnşaat firmaları da artık sadece konuttan oluşan projeler üretmek yerine her türlü sosyal tesisi içinde barındıran projeler üretiyor. Sizin için alışveriş merkezi olan konut projelerini derledik. İşte o haber...

Acıbadem’e en büyük açık alışveriş merkezi geliyor!

İstanbul Acıbadem'e Anadolu Yakası'nın en büyük açık alan alışveriş merkezi inşa edilecek. 300 dükkandan oluşacak projede 70 dükkanla The Mandarins Acıbadem projesi de katılacak.

Ünye UNİPORT Alışveriş Merkezi tanıtıldı!

Ünye Belediyesince, Kaledere Mahallesi'nde inşa edilen yeni yaşam ve alışveriş merkezi UNİPORT'ın tanıtımı bir otelde yapıldı.

Ünye Alışveriş Merkezi'nin inşaatı Nisan sonunda tamam!

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, "Nisan ayının sonu itibariyle Ünye Alışveriş Merkezi'nin kaba inşaatı bitecek ve yıl sonuna doğru da açılışını yapmayı planlıyoruz." dedi.

Skyland İstanbul ile konsept bir alışveriş merkezi geliyor!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Seyrantepe'de geliştirilen 'Skyland İstanbul' projesi kapsamında 'konsept' bir alışveriş merkezi hayata geçiyor.

alışverişin merkezi istanbul Haberi

alışverişin merkezi istanbul

Le Figaro'da yayınlanan, “İstanbul, Modanın Yeni Adresi” başlıklı yazıda, İstanbul'un özellikle moda devlerinin kentte faaliyete geçmesiyle birlikte son yıllarda gösterdiği olağanüstü gelişmeye dikkat çekildi. Yazıda, dünya çapındaki markaların İstanbul'da mağaza açmak için sıraya girdiği vurgulanarak, “İstanbul Avrupa'nın en sıcak alışveriş adreslerinden biri haline geliyor” ifadesine yer verildi. Bottega Veneta, ChloÈ, Dolce& Gabbana, Etro, Fendi, Jimmy Choo, Paul Smith ve Yves Saint Laurent gibi dev markaların İstanbul'da ilk mağazalarını açmak için İstinyePark'ı tercih ettiklerine işaret edilen yazıda, “İnanmak için görmek gerekiyor. Ne Paris'teki Montaigne, ne Milano'daki Montenapoleone, ne de Londra'daki New Bond caddesindesiniz... İstanbul'un Nişantaşı bölgesindesiniz”...