02 / 05 / 2024

Aliye Ulusoy kimdir

Aliye Ulusoy kimdir

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi M.İlhan Durusoy'un annesi Aliye Ulusoy vefat etti. Metal Yapı Konut A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy ne iş yapıyor?

Eren Günhan Ulusoy kimdir? Eren Günhan Ulusoy hangi mesleği yapıyor? Eren Günhan Ulusoy nereden mezundur? İşte detaylar!

İbrahim Ulusoy kimdir?

İbrahim Ulusoy'un 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Avcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, İbrahim Ulusoy kimdir? İbrahim Ulusoy hangi alanda çalışıyor?

Çetin Ulusoy kimdir?

Ankara’da 2 bine yakın konut satarak aralarında profesörler, daire başkanları ile çok sayıda hâkim-savcının akrabası olan yüzlerce kişiyi dolandıran ve 840 yıl hapsi istenen Çetin Ulusoy kimdir?

Metal Yapı Konut'un acı günü! Aliye Ulusoy vefat etti!

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi M.İlhan Durusoy'un annesi Aliye Ulusoy vefat etti. Metal Yapı Konut A.Ş taziye ilanı yayınlattı.

Filiz Ulusoy kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy kimdir? Filiz Ulusoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Filiz Ulusoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Yılmaz Ulusoy kimdir?

Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy kimdir? Yılmaz Ulusoy bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Yılmaz Ulusoy'un biyografisi ve Yılmaz Ulusoy İnşaat...

Ali Nuhoğlu kimdir?

Nuhoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu kimdir? Ali Nuhoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Nuhoğlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeleri nelerdir? Nuhoğlu İnşaat yapımı devam eden projeler nelerdir?

Yasin Işık kimdir?

Yasin Işık İnşaat'ın kurucusu Yasin Işık kimdir? Yasin Işık İnşaat ne zaman kuruldu? Yasin Işık bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Yasin Işık İnşaat'ın devam eden projeleri nelerdir?

Yüksel Hamzaoğlu kimdir?

Mutlu İnşaat İcra Kurulu Başkanı Yüksel Hamzaoğlu kimdir? Mutlu İnşaat ne zaman kuruldu? Mutlu İnşaat'ın hayata geçirdiği projeler nelerdir? İşte Yüksel Hamzaoğlu'nun biyografisi ve Mutlu İnşaat projeleri...

Ramadan Kumova kimdir?

Muammer Saka ile birlikte Fer Yapı’yı kuran Ramadan Kumova kimdir? Ramadan Kumova inşaat sektöründe hangi projeleri hayata geçirdi? Fer Yapı ne zaman kuruldu? İşte Ramadan Kumova ve Fer Yapı...

M1 Merkez Konya AVM Özge Ulusoy'u konuk ediyor!

M1 Merkez Konya AVM’de Real Hipermarket ve Coca Cola işbirliği ile gerçekleştirilecek “Özge Ulusoy ile Ünlü Kasası” etkinliğinde, hayranları Özge Ulusoy ile tanışma ve birlikte fotoğraf çektirme fırsatı bulacak.

Işık Gökkaya kimdir?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Işık Gökkaya kimdir? İşte Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nda Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı Işık Gökkaya'nın biyografisi...

Abdullah Bayram kimdir?

Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram kimdir? Abdullah Bayram sektöre ne zaman girdi? Abdullah Bayram, Denge Yapı'yı ne zaman ve nasıl kurdu? Denge Yapı projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Aliye Ulusoy kimdir Haberi

Aliye Ulusoy kimdir

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesi M.İlhan Durusoy'un annesi Aliye Ulusoy vefat etti. Metal Yapı Konut A.Ş mehuma rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı...