06 / 05 / 2024

Alkan Usta

Alkan Usta

Fuarla ilgili değerlendirmede bulunan CNR EXPO Genel Müdürü Alkan Usta, CNR olarak sektörün yüzünü güldüren bir fuar organize ettiğimize inanıyoruz.

CNR Emlak Fuarı'nda 2 milyar dolar iş hacmi oluşacak!

CNR EXPO Yeşilköy’de 11 ile 14 Eylül 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan CNR Emlak Fuarı kapsamında toplam 2 milyar dolar düzeyinde iş hacminin oluşması hedefleniyor.

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Erhan Usta'dan flaş öneri: Rant vergisi mutlaka çıkarılmalı!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Erhan Usta, Meclis'te yaptığı açıklamasında önemli bir öneriyi gündeme getirdi. İşte Erhan Usta'nın o açıklaması...

'İnşaatta çalışacak usta ithal edilmeli!'

İMKON Denetim Kurulu Üyesi Şaban Topal, inşaatta çalışacak işçi eksikliğine dikkat çekerek ithal usta önerisinde bulundu. 

İbrahim Tatlıses tüm malvarlığını açıkladı! Usta sanatçının serveti görenleri şaşırttı

Usta Sanatçı İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz günlerde serveti dudak uçuklatan ünlüler listesinde yer almıştı. Bu listede yer almaktan rahatsız olan usta sanatçı listenin yanlış olduğunu belirterek tüm mal varlığını tek tek açıkladı. 

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Gürsel Usta Kimdir? Gürsel Usta ne iş yapıyor?

Gürsel Usta kimdir Gürsel Usta’nın mesleği nedir? Gürsel Usta eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahmut Usta Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Adobe ve Samsung iş birliği! Görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor

Samsung Galaxy S23 serisinin görüntü düzenlemelerine usta el dokunuşu geliyor. Dünyaca meşhur Adobe firması ile Samsung Galaxy S23 serisine entegrasyonu için anlaşma sağlandı

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Erhan Usta'dan Kanal İstanbul için referandum çağrısı!

İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Erhan Usta, Kanal İstanbul projesiyle ilgili konuştu. Kanal İstanbul'la ilgili dikkat çeken bir öneride bulunan Usta, "Bu konu vatandaşa sunulmalı biz referandum yapılmasını talep ediyoruz" dedi.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Usta Haberi

Alkan Usta

Türkiye'nin gözde sektörleri arasında olan gayrimenkul sektörü, dünyanın da gözdesi olma yolunda ilerliyor. CNR Emlak Fuarı'na sayılı günler kalmasına rağmen, yabancılardan gelen talep oldukça yüksek.


Son günlerde gündeme gelen gayrimenkul alan yabancılara vatandaşlık verilmesi konusu daha tam resmileşmemesine rağmen Türkiye sevdalısı yabancı alıcıların dikkatini çekti.


Emlak fuarına 5 binin üzerinde yabancı yatırımcı ve alıcının gelmesini bekleniyor. Fuarın hemen seçim sonrasında gerçekleştirilme gayrimenkul sektörüne ve Türkiye ekonomisine oldukça etkileyecek gibi.


Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıkaracakları 200 konut projelerinde özel avantajlar sunacaklar.


CNR EXPO Yeşilköy'de bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilecek fuar, Türkiye ve yakın coğrafyanın konut, iş yeri, alışveriş merkezi yatırımcıları ile katılımcı firmalarını buluşturacak. Her bütçeye uygun konut ve iş yerlerinin sergileneceği fuarda tüketiciler ve yatırımcılar, gayrimenkul sektörünün öncülerinin sunduğu özel...