28 / 04 / 2024

Alkent Etiler

Alkent Etiler

1988 yılında Alarko İnşaat'ın Etiler'de inşa ettiği Alkent satışa sunulmuş. 160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş.

Alkent Etiler satışa sunuldu!

160 dönüm arazide inşa edilen Alkent, spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla farklı bir yaşam sunuyormuş. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

İstanbul Etiler'deki Alkent Sitesi'nde yönetim kaosu!

İstanbul’un bir zamanlar en ayrıcalıklı sitelerinden biri olan Etiler'deki Alkent Sitesi'nin gündeminde yönetim seçimleri bulunuyor.

Etiler Alkent AVM 39 dükkan için ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 dükkan için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Alarko Alkent AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Etiler Alkent AVM 39 adet dükkan için hazırlanan ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Hıncal Uluç'tan Alkent site yönetimine uyarı!

Hıncal Uluç, Etiler Alkent'in site yönetimine sitem etti. Uluç, "Susmamı istiyorsanız, Alkent'i, İstanbul'un en güzel sitesini, üç kuruş hesaplar ve kişisel duygularınızı bir kenara bırakıp adam gibi yönetin!." dedi...

Alarko GYO Alkent AVM 39 adet dükkan değerleme raporu 2018!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde bulunan Büyükçekmece Etiler Alkent AVM 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporunu yayınladı...

Etiler Alkent AVM'deki 39 dükkanın 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Etiler Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM ekspertiz değerleme raporu yayınlandı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Alarko GYO Etiler Alkent AVM ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Alarko GYO Etiler Alkent AVM değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortalığı A.Ş., portföyünde bulunan Etiler Alkent AVM'ye ait gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerlendirme raporu...

Astaş Gayrimenkul'den Etiler'e yeni proje!

Mandarin, Armani gibi uluslararası lüks markalarla projeler geliştiren Astaş Gayrimenkul, Etiler'de iddialı bir rezidans projesine imza atmaya hazırlanıyor.

2006 yılında Etiler Akmerkez'in tahtı tehlikede!

2006 yılında Eczacıbaşı Grubu ve İş Gayrimenkul ortak yatırımıyla Levent'te inşa edilen 250 bin metrekare kapalı alana sahip Kanyon, yüksek kira bedelleriyle Etiler Akmerkez'in rakibi olacakmış.

Katarlı QT Holding'den Etiler'e 250 milyon dolar yatırım!

47 müteahhitin talip olduğu Etiler'deki Petrol Sitesi'nin kentsel dönüşümünü Katarlı QT Holding yapacak. QT Holding'in 250 milyon dolar yatırımla yapacağı çevreci,akılcı ve lüks sitede carsı, ticari alan ve sağlık merkezi de bulunacak.

2000 yılında Alkent 2000'de 450.000 dolardan başlayan fiyatlarla villa!

2000 yılında Alarko İnşaat'ın inşa ettiği Alkent İstanbul 2000'de bulunan villalar 450 bin dolardan (256 milyar lira, 6 bin adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

Alkent Etiler Haberi

Alkent Etiler



ŞİMDİ APARTMAN YAŞAMINDA ALKENT YAŞAMINA GEÇİLİYOR ÇÜNKÜ...


ALKENT, ÇEVRE-MEKAN İLİŞKİSİNDE ULAŞILAN DORUK NOKTADIR...


Alkent'in tasarımcısı ünlü mimarlar, dünyanın en güzel yerleşim merkezlerini aylar boyu incelediler. İnsanlara kent içerisinde çok daha mutlu ve rahat bir yaşam sunmak için neler yapıldığını araştırdılar.

Ve işte Alkent, böylesine çok yönlü araştırmaların, titiz çalışmaların ürünü olarak İstanbul'da, Etiler'de filizlendi. Alkent'in 160 dönümlük arazisinin %80'ini yeşil alanlar oluşturuyor. Bu yüzden Alkent ''Bahçe Şehir'' olarak tanımlanıyor. Spor ve eğlence tesisleriyle, her konfora sahip konutlarıyla, geniş hizmet ağıyla farklı bir yaşam biçimi sunuyor Alkent. Bu yüzden de ''Mutlu Şehir'' olarak anılıyor.

Çevre-mekan ilişkisinde doruk noktaya ulaşan ve sorunsuz bir yaşam...