06 / 05 / 2024

Allianz Tower yeni nesil sigortacılık

Allianz Tower yeni nesil sigortacılık

Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor.

Otec Tower İncek'te 1+1'ler satışa çıktı! Yeni proje!

Otec Tower İncek projesindeki 1+1 evler satışa sunuldu. Peki Otec Tower İncek'te konut fiyatları ne kadar? 1+1 evler kaç metrekare? İşte Otec Tower İncek ile ilgili merak edilenler...

Doğan Tower satışta! Yeni proje!

Doğan Grup imzasıyla hayata geçirilen Doğan Tower projesinde 4+1 daireler bulunuyor. Projede yer alan konutların fiyatları 2 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Adozer Tower geliyor! Yeni Proje!

Adozer Grup, Maslak'ta yeni rezidans projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Firma, projenin inşaatına Mayıs ayında başlayacak.

Skyline Tower satışta! Yeni proje!

Hayati Erdoğan Sürer İnşaat A.Ş. imzasıyla Ankara'nın en gözde konumunda yükselen Skyline Tower satışa çıktı. 4+1 evlerin bulunduğu projede fiyatlar 900 bin TL'den başlıyor....

Crystal Tower projesi geliyor! Yeni proje!

Aksur İnşaat, yeni projesi Crystal Tower  için düğmeye bastı. 311 dairenin yer alacağı yeni proje Ankara'da hayata geçiyor.

Allianz Yuvam Sigortası ile 35 saniyede evinizi sigortalayabilirsiniz!

Allianz Türkiye, Yuvam Sigortası'nı yeniledi. Yeni sigorta ürünü, ev sahipleri ve kiracılar için daha yalın ve anlaşılır içerikle hazırlandı.

Yeni yatırım yapmak isteyenlere doğru lokasyon uyarısı!

Tower Life Yönetim Kurulu Başkanı Selen Almaç Deniz, son yılların en karlı yatırım aracı haline gelen perakende sektörüne ilginin hızla arttığını ifade ederek, yeni yatırımcılara doğru lokasyon uyarısı yaptı...

Masar Tower fiyatları 172 bin TL’den başlıyor! Yeni proje!

Masar İnşaat, gayrimenkul ve inşaat sektöründe edindiği köklü tecrübeyle, rotasını Türkiye’ye çevirdi. Düzce’de yaklaşık 65 milyon TL’lik, 238 daire ve 16 ticari üniteden oluşan Masar Tower projesiyle sektöre giriş yaptı...

Elite Tower'da 4 bin 500 TL taksit imkanı! Yeni proje!

Yavuz Holding imzasıyla Ankara Pursaklar'da hayata geçirilen Elite Tower projesinde 10 bin TL peşinat ve 60 aya varan şirket içi elden taksit seçenekleri sunuluyor.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Allianz Tower Şubesi bugün Ataşehir'de 6 milyon 522 bin 360 TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Miami Okan Tower'ın lansmanı yapıldı!

İnşaat sektörü dahil, turizmde, eğitimde, sağlıkta ve gıdada 50 yıllık tecrübeye sahip Okan Grubu’nun yeni projesi 70 katlı Okan Tower Miami satışa çıktı.

Ozan Doğulu Miami Okan Tower'dan daire aldı!

Müzisyen Ozan Doğulu Amerika Miami'de yapımına yeni başlanan Okan Tower'ın 66. katından daire satın aldı.

Biva Tower 2019 Aralık'ta teslim edilecek!

Biva Mimarlık’ın yeni projesi Biva Tower, 151 metre yüksekliğiyle ‘Avrupa’nın en yüksek yapısal çelik binası’ olma özelliğini taşıyor. 

Allianz Tower yeni nesil sigortacılık Haberi

Allianz Tower yeni nesil sigortacılık

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, merkezlerini Allianz Tower’da birleştiriyor. Allianz Sigorta, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik şirketlerinden oluşan Allianz Türkiye, İstanbul Finans Merkezi’nin şimdiden sembol yapılarından biri haline gelen Allianz Tower çatısı altında bir oluyor. Faaliyetlerini 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren Allianz Tower’dan gerçekleştirecek olan Allianz Türkiye, enerji tasarufflu, çevreci ve dijital teknolojili, Türkiye’nin LEED Platin sertifikalı ilk kulesi olan Allianz Tower ile, yeni nesil sigortacılığı yükseklere taşıyor.


81 ilde 12 bölge müdürlüğü ve 4000 acentesiyle 5 milyon müşterisinin yanında yer alan Allianz Türkiye’nin 2500 çalışanından 1700’üne evsahipliği yapacak olan Allianz Tower, dijital dünyaya ve teknoloji çağına uygun, Türkiye’nin, enerji tasarrufu ve çevre dostu özellikleri en üst seviyede olan yapılara verilen, uluslararası nitelikteki LEED Platin sertifikasına...