03 / 05 / 2024

alman hükümeti yardım

alman hükümeti yardım

Alman hükümetinin iltica talebi reddedilen sığınmacıların gönüllü olarak ülkelerine geri dönmelerini teşvik etmek amacıyla bu vatandaşlara verilen para yardımını arttırdığı bildirildi.

En düşük emekli maaşı alanlara kira yardımı geliyor! 

2024 yılı ile birlikte yükselişe geçen emekli maaşlarının ardından emekli ikramiyelerinin 2 bin liradan 5 bin liraya yükselmesi bekleniyor. Bunun yanından hükümet en düşük emekli maaşı alana vatandaşa da kira yardımı yapmayı planlıyor.

ABD hükümeti kapanırsa ne olur? Hükümetin kapanması ne demek?

ABD hükümetinin kapanması, bütçe tasarısının onaylanmaması veya benzeri nedenlerle meydana gelebilir. Bu tür kapanmalar genellikle geçici bir süre için olur ve hükümet işlemleri tamamen durdurulmaz. Ancak etkileri ciddi olabilir. İşte detaylar...

Başvuru yapana 33 bin 387 TL para yardımı! 3 aylık sigorta girişinin olması yeterli!

Hükümet tarafından verilen destek ödemeleri, pek çok kişi için önemli bir finansal destek kaynağı haline geldi. Başvurular sonucunda uygun koşulları sağlayan kişilere 33 bin 387 TL para yardımı yapılıyor. Bu yardımlar, 3 aylık sigorta girişine sahip olan kişiler için geçerli oluyor. İşte detaylar...

2023 e-Devlet kırtasiye yardım başvurusu! Başvuru ekranı burada! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala anne ve babalar çocuklarının eğitim masrafları için verilen yardımları araştırıyor. Bu kapsamda, kırtasiye yardımı ön plana çıkıyor. Peki, kırtasiye yardım başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman ödenecek? Kırtasiye yardımı kaç TL? İşte detaylar...

Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden, nasıl yapılır? 

Okulların açılmasına sayılı günler kala en çok araştırılan konular arasında kırtasiye yardımı geliyor. Binlerce ihtiyaç sahibi aile '' Kırtasiye yardımı ne kadar? Kırtasiye yardımı başvurusu nereden nasıl yapılır?'' sorularını araştırıyor. İşte 2023 kırtasiye yardımı ile ilgili detaylar...

Anne babalara müjde! Kırtasiye yardımı başvuruları başladı! 1 Eylül’den itibaren hesaplara yatacak! Hemen başvurun!

Okulların açılmasına sayılı günler kala kırtasiye yardımı başvuruları başladı. Kırtasiye yardımı başvuruları e-Devlet sisteminden online olarak alınacak. Ekonomik destek çerçevesinde kırtasiye yardımı için öğrenci başvuru süreci 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için merakla araştırılıyor.

2023 e-Devlet kırtasiye yardımı! SGK resmen açıkladı! Başvurmak için hemen bakın!

Okulların açılmasına sayılı günler kala binlerce öğrenci ve veli kırtasiye yardımı başvuru ayrıntılarını merak ediyor. E-Devlet üzerinden alınacak maddi desteğe yeni eğitim öğretim yılında okul ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ama ekonomik gücü yetersiz vatandaşlar müracaat edebiliyor.

Anne ve babalar müjde: Devlet Kırtasiye Yardımı veriyor! e-Devlet'ten başvurusu onaylanan anında alıyor!

Devlet sosyal destek ödemelerine devam ediyor. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ailelere yönelik sağlanan Eğitim ve Öğretim Yardımı desteğinin detayları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Hayat pahalılığı nedeniyle vatandaş giderek fakirleşiyor! Sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçti!

Son 5 yıl içerisinde artan hayat pahalılığı nedeniyle vatandaşlar sosyal yardım almadan hayatını sürdürmekte zorlanıyor. Hükümetin yoksullukla mücadele iddiasına rağmen sosyal yardım alan hane sayısı 4 milyonu geçtiği gözleniyor.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Hükümetten tüm herkese müjde! Şartları sağlayanlara 10 bin TL verilecek

28 Mayıs seçimleri sonrası hükümet destek ödemelerine hız kesmeden devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Temmuz ayında Aile katkı ödemelerinin sonlanması ile beraber, düşük bütçeli ailelere vatandaşlık aylığı verileceğini duyurdu.

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Hükümet kesenin ağzını açtı! 500 bin öğrenci hem para kazanacak hem meslek sahibi olacak!

AKP hükümeti 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi emekli ve çalışanlardan sonra gençlere yönelik önemli bir destek programını açıkladı. Ayrıca 500 bin genci meslek sahibi yapmayı hedefleyen program kapsamında yapılan ödemelere de yüzde 33 zam yapıldı.

alman hükümeti yardım Haberi

alman hükümeti yardım

Bild gazetesinin haberinde, iltica talepleri reddedilen sığınmacılara ülkelerine geri dönüşü cazip kılmak için "Starthilfe plus" adlı programın genişletildiği açıklandı.


Şimdiye kadar gönüllü olarak ülkelerine geri dönmeye karar veren yetişkinlere bin 200 avro, 12 yaş altı çocuklara da 600 avro verildiğine işaret edilen haberde, böylelikle anne, baba ve çocuktan oluşan çekirdek aileye 3 bin avro verildiği belirtildi.


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, "Starthilfe plus" programının "Senin ülken, senin geleceğin, şimdi" adlı kampanyayla genişletildiği belirtilen haberde, 28 Şubat'a kadar sürecek bu kampanyayla ülkelerine geri dönmek isteyen ailelerin ayrıca kira, tadilat veya banyo ve mutfak mobilyası gibi temel ihtiyaçların karşılanması için ek olarak 3 bin avroya kadar destekleneceği belirtildi.


Böylelikle bir ailenin gönüllü olarak ülkesine dönmesi durumunda 6 bin avroya kadar...