27 / 04 / 2024

almanya gayrimenkul varlığı

almanya gayrimenkul varlığı

Almanya’da farklı gelir grubundaki ailelerin yaşam kalitelerinin analiz edildiği ‘Almanya’da yaşam’ adlı rapora göre; 500 bin Euro’dan fazla nakit veya gayrimenkul varlığı olanların oranı yüzde 3.8 oranında belirlendi.

Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında rekor düşüş!

Konut fiyatlarında tarihi düşüşlerin yaşandığı Almanya'da ticari gayrimenkul fiyatlarında da yüzde 16,5 oranında düşüş yaşandı. Yaşanan bu durum ile ilgili olarak ülkenin ciddi bir emlak krizi ile karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Demirören'in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında iflas kararı! Berlin'in en lüks projelerinden...

Ziraat Bankası’na milyonlarca dolarlık borcunu ödemeyen Demirörenler’in Almanya’daki gayrimenkul şirketi hakkında, 240 milyon euro kredi borcundan dolayı geçici iflas kararı verildi.

Almanya'da yaklaşık 36 milyon gayrimenkul için emlak vergisi beyannamesi zorunlu oldu! 25 bin avroya kadar cezası var!

Almanya'da yeni emlak vergisi (Grundsteuererklärung) değerlendirmesi çerçevesinde yaklaşık 36 milyon gayrimenkulün senelik vergi oranlarının yeniden tespiti için tüm emlak sahiplerinin 31 Ekim 2022 tarihine kadar beyannamelerini maliyeye yollaması gerekli. İşte ayrıntılar...

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yükselen Varlık Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de Can İduğ tarafından kuruldu.

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Varlık Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Ve Teknoloji Anonim Şirketi Ataşehir'de Gökhan Akdoğan ve İlhan Sarhan ortaklığında kuruldu.

Liderlerin ve milyarderlerin gizli gayrimenkul varlıkları sızdırıldı!

Pandora Papers; birçok lider ve milyarderin denizaşırı ilişkilerini ortaya çıkarıyor. Belgelerde, pek çok lider ve milyarderin servetlerini irdelendi.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

Norveç Varlık Fonu gayrimenkul yatırımlarından yüzde 4,6 getiri elde etti!

Piyasa değerleri hakkında açıklama yapan Norveç Varlık Fonu 30 Haziran 2021 itibarıyla gayrimenkul yatırım fonlarından yüzde 4,6 getiri elde ettiğini açıkladı.

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ena Varlık Gayrimenkul Emlak İnşaat  Anonim Şirketi Bağcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Alphan Akgül tarafından kuruldu.

Milyonerlerin gayrimenkul varlıkları 418,3 trilyon oldu!

Credit Suisse tarafından yayınlanan yeni bir rapordaki verilerde, Kovid-19 pandemisi sürecinde 5 milyon kişi milyoner oldu. Kişilerin gayrimenkul varlıklarının toplam değeri 418,3 trilyonu buldu.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

almanya gayrimenkul varlığı Haberi

almanya gayrimenkul varlığı

Federal hükümet adına dört yılda bir hazırlanan ‘Almanya’da yaşam’ adlı rapora göre, korona en çok dar gelirli aileleri vurdu. Federal Çalışma Bakanlığı tarafından derlenen raporda, Almanya’da farklı gelir grubundaki ailelerin yaşam kaliteleri analiz ediliyor. Raporun tanıtımını Federal Çalışma Bakanı Hubertus Heil yapacak.

Hürriyet'te yer alan habere göre; rapora göre Almanya’da salgının başladığı 2020 yılında 15 milyon hanede gelir kaybı yaşandı. Özellikle alt gelir grubu ile normal geliri olanlar fazlasıyla salgından etkilendi. Gelir durumu iyi olanlar ve üst gelir grubu ise korona salgınından hiç etkilenmedi ve gelirlerini yükseltti. Almanya’da farklı gelir grupları ve sosyal tabaka arasında sınıf atlama şansı oldukça az, buna göre; en alt tabakadan gelen bir kişinin üst gelir grubuna çıkma şansı fazlasıyla düşük. 

Özellikle serbest meslek sahipleri...