17 / 05 / 2024

almanya kt bank ag

almanya kt bank ag

Kuveyt Türk, katılım bankacılığı sektöründe ilk olarak özel bankacılık faaliyetlerine başladı. Kuveyt Türk’ün yüzde 100 iştiraki olan ve merkezi Frankfurt'ta bulunacak KT Bank AG, 1 Temmuz 2015 itibariyle müşterilerine hizmet sunmaya başlayacak.

Almanya’da konut projelerindeki iptal oranı yüzde 22,2’yi buldu!

Almanya'da kredi faizleri ve maliyetlerdeki artış nedeniyle başlayan konut inşaatlarındaki iptal oranı ekim ayında yüzde 22,2'ye çıktı.

Almanya'da enflasyon 71 senenin zirvesinde!

Almanya'da eylül ayında yüzde 10 olan senelik enflasyon, enerji ve gıda fiyatlarındaki son yükseliş ile birlikte ekimde yüzde 10,4'e çıkarak 1951'den bu yana görülen en yüksek seviyeye çıktı. İşte detaylar…

BOTAŞ Alman Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro kredi aldı. Doğalgaza yeni zam kapıda

BOTAŞ, ülkenin Ukrayna ile savaş halindeki Rusya’dan ithalata olan bağımlılığı azaltmak amacıyla sıvılaştırılmış doğal gaz alımlarını finanse etmek için Deutsche Bank AG’den, 925 milyon euro (929 milyon dolar) kredi aldı. Botaş’ın krediyi ayrıca Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, İsviçre, Singapur ve

Benzinli ve dizel otomobil satış yasağına Almanya'dan veto! 5 ülke daha karşı çıktı

Avrupa Birliği'nin benzinli ve dizel otomobil satışlarına 2035 yılından sonra yasak getirme kararına birliğin en büyük otomobil sanayisine sahip ülkesi konumundaki Almanya'dan veto geldi. Almanya'nın çıkışına 5 ülke daha destek verdi.

Almanya'da kira artışının kısıtlanması önerisi kabul edilmedi!

Almanya’da 26 Eylül seçimlerinde birinci olan Sosyal Demokrat Parti ile ortaklık kurmak istediği Yeşiller ve Liberaller arasındaki koalisyon anlaşması hızlı gelişiyor. Seçimler öncesi, “Servet vergisi gelecek. Kira artışı yasaklanacak. Emlak vergileri artacak” iddiaları ise boşa çıktı.

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Almanya'nın dev toplu konut birleşmesi tamam!

Almanya’nın toplu konut alanında en büyük iki şirketi arasında yer alan Vonovia ile Deutsche Wohnen’in birleşme kararına izin çıktı.

Almanya Sağlık Bakanı Spahn emlak zengini çıktı!

Almanya Sağlık Bakanı Jens Spahn hakkında şaşırtan iddia ortaya çıktı. Bakanın gayrimenkul yatırımlarını araştıran gazeteciler Spahn'ın emlak zengini olduğunu ortaya çıkardı. 

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Almanya'nın Stuttgart 21 projesinde çalışan inşaat işçileri koronavirüse yakalandı!

Almanya basını, Stuttgart 21 isimli projede çalıştırılması amacıyla Türkiye’den getirilen ve salgına rağmen çalıştırılan işçiler arasında koronavirüse yakalananlar olduğu ortaya çıktı.

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

İNG Bank konut kredisi faizleri yükseldi!

İNG Bank konut kredisi faiz oranlarında yükseliş uyguladı. Faiz artışı sonrası bankanın konut kredisi faiz oranlan yüzde 2.15’e kadar çıktı.

İNG Bank konut kredisi faiz oranları yükseldi!

İNG Bank konut kredisi faiz oranları yükseldi. Bankanın 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları yüzde 1.82’ye çıktı...

almanya kt bank ag Haberi

almanya kt bank ag

Kuveyt Türk, katılım bankacılığı sektöründe ilk olarak özel bankacılık faaliyetlerine başladı. Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, yönettikleri 1 milyar dolarlık mevcut varlık miktarını da 2 milyar dolara ulaştırmak istediklerini kaydetti.


Kuveyt Türk, katılım bankacılığı sektöründe ilk olarak özel bankacılık faaliyetlerine başladı. Özel Bankacılık Grup Müdürlüğü ile nitelikli yatırımcıya hizmet vermeyi amaçlayan banka, özellikle Körfez ülkelerindeki portföyü Türkiye'ye taşımayı hedefliyor. Özel bankacılık alanında hizmet verdikleri müşteri sayısını 2018 yılına kadar 3,000'in üzerine çıkarmayı hedeflediklerini belirten Kuveyt Türk Genel Müdürü Ufuk Uyan, yönettikleri 1 milyar dolarlık mevcut varlık miktarını da yüzde 100 artışla 2 milyar dolara ulaştırmak istediklerini kaydetti. Uyan, "Özel bankacılık birimimiz ve kuruluş çalışmaları devam eden portföy yönetim şirketimiz işbirliği içinde çalışıp özel bankacılık müşterilerimiz için yeni fonların kurulması...