27 / 04 / 2024

Aloreen Investment

Aloreen Investment

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Irak'ta yeni proje yapacak. Şirket bedeli 74 milyon ABD Doları olan projeyi 14 ayda tamamlayacak:

Foreign Investment Group Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foreign Investment Group Dış Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aldadak tarafından kuruldu. 

Gayrimenkul sektöründe dijital dönüşüm hızlandı!

Mesa'dan Özyurtlar'a ve Mars Investment'a kadar birçok şirket satış ofislerindeki işlemleri online kanallara taşıdı.

Koronavirüs konut talebinin adresini değiştirmedi!

Dijital dönüşüm aracılığıyla konut sektöründe kurulacak blok zincir teknolojileri ile kayıt dışılık sorununun tümüyle tarihe karışabileceğinden bahseden Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, konut sektöründeki son durumu değerlendirdi...

Erkanlı Holding’ten İngiltere'de Univa Evi Projesi!

Erkanlı Holding, Experience Investment ile İngiltere Cardiff'te yapımına başladığı yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa’yı tanıttı. Erkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Erkanlı, Univa Evi Projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu...

A-S Investment, 2020'de Katar ve Irak'a açılacak! 

Yatırım danışmanlığı şirketi olarak kurulan A-S Investment, 2020’de büyüme hedefinin minimum yüzde 5 ve üzeri olarak belirledi. A-S Investment Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, 2020 yılında Katar ve Irak'a da açılacaklarını belirtti...

Som İnvestment Enerji İnşaat Demiryolu Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Som İnvestment Enerji İnşaat Demiryolu Endüstrisi Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Samet Koç tarafından kuruldu. 

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Emlak Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Ok tarafından kuruldu. 

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Global İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İraj Golabtunchi tarafından kuruldu. 

Peker GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Ekip Taşınmaz Değerleme A.Ş., Wardin & Schmoranz Mülkiyet Değerleme Uzmanı, Southview Surveyors LLP., Belleveue Mortlakes Investment Agency Lımıted, Tanja Struck Uzman Gayrimenkul Değerleme Ofisi ile anlaştı...

Kay İnvestment İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kay İnvestment İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Aleks Kay tarafından kuruldu. 

Çin'den Türkiye'ye gayrimenkul yatırımcısı akını!

Mars Investment’ın Kurucusu ve Genel Müdürü Hakan Bucak, Türk Vatandaşlığı Kanunu'nun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe yabancı alımlarda rekor satışlar yaşandığını söyledi.

Aloreen Investment Haberi

Aloreen Investment

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yeni proje hakkında açıklama yaptı. 

Enka İnşaat ve Aloreen Investment Ltd. arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalandı. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan projenin mühendisliği ve inşası Enka tarafından yapılacak. Toplam 74 milyon ABD Doları olan ve 14 ayda tamamlanması öngörülen proje beton bloklu rıhtım özelliği taşıyor.

Enka İnşaat'ın KAP açıklaması: 
ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Aloreen Investment Ltd. (Terminal Investment Limited Holding S.A. ve Misnak International DWC - LLC iştiraki) arasında Umm Qasr Basra Çok Amaçlı Terminal, Konteyner Terminal Sahası 5, Rıhtım Duvarı ve Deniz İşleri projesi imzalanmıştır. Irak Basra'da Umm Qasr Limanı içerisinde yer alan...