15 / 05 / 2024

Alpaslan Örnekal

Alpaslan Örnekal

Örnekal Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 24 Ocak 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, İhsan Örnekal ve Alpaslan Örnekal ortaklığıyla kuruldu...

Türkiye Bankalar Birliği Başkanından dolar tahmini geldi: 39-40 TL olur!

Türkiye Bankalar Birliği Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Dolar/TL beklentisinin 39-40 lira olduğunu belirtirken, kredi kartlarına taksit ve limit sınırlaması gibi yeni düzenlemeler gerektiğini dile getirdi.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mackolik İnternet Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ensari Kimdir?

Alpaslan Ensari kimdir Alpaslan Ensari mesleği nedir? Alpaslan Ensari eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Turizmden 2028'de 100 milyar dolarlık gelir hedefi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan yaptığı açıklamada  geçen yıl 46 milyar dolar olan turizm gelirlerini 2028 yılında 100 milyar dolara çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alpaslan Serpen Kimdir?

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Serpen kimdir? Alpaslan Serpen, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Serpen'in biyografisi.. 

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Kur Korumalı’da faiz yüzde 17’ye mi çıkıyor?

Kur Korumalı Mevduatta (KKM) faiz üst sınırının kaldırılmasının ardından hangi gelişmeler olacak? KKM faizi yüzde 17’leri bulur mu? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, önemli son dakika açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Kur korumalı mevduatta faizler yükseliyor! Parasını KKM’ye yatıran ne kadar faiz alacak?

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar, kur korumalı mevduatta faiz oranının yüzde 12 ile düşük kaldığını ve TCMB’nin bu konuda bankaları serbest bıraktığını hatırlatarak, KKM'de faizin oranlarının yüzde 17'lere çıkması mümkün olduğunu söyledi.

Stab Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Stab Yapı Limited Şirketi Avcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Alpaslan Akgül, Kajin Bulut, Özkan Saygın ve Selim Terzibaş ortaklığında kuruldu.

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wıshup Global İnşaat Turizm Otelcilik Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Alpaslan Bülbül tarafından kuruldu.

1 gecede 1 milyar dolar bozduruldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından 1 milyar dolar bozdurulduğunu belirtti.

Alpaslan Örnekal Haberi

Alpaslan Örnekal

50 bin TL sermaye ile kurulan firmanın faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek,yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve dışında konaklama,seyahat,taşıma ve rehberlik hizmetlerini yürütmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Kazasker Şemsettin Günaltay Caddesi Morkaya İş Merkezi NO:113/6 adresinde faaliyete geçirildi. 24 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İhsan Örnekal ve Alpaslan Örnekal ortaklığıyla...