28 / 04 / 2024

Alpaslan Safi

Alpaslan Safi

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Safi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Sinan Safi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal'da kuruldu.

Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında?

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden (AK Parti) seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne 24. ve 25. dönemlerde Niğde milletvekili olarak görev yapan Alpaslan Kavaklıoğlu kimdir? Alpaslan Kavaklıoğlu kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Mackolik İnternet Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Ensari Kimdir?

Alpaslan Ensari kimdir Alpaslan Ensari mesleği nedir? Alpaslan Ensari eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Alpaslan Çakar kimdir?

Ziraat Bankası Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Çakar kimdir?

Alpaslan Serpen Kimdir?

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Alpaslan Serpen kimdir? Alpaslan Serpen, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Alpaslan Serpen'in biyografisi.. 

Alpaslan Çakar TBB Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar oldu.

Ziraat Bankası'nın yeni genel müdürü Alpaslan Çakar oldu!

Kamu Bankaları Genel Kurulu tamamlandı ve Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü görevine Alpaslan Çakar getirildi.

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5!

Tacikistan'ın Gayri Safi Yurtiçi Hasılası'nda inşaat sektörünün payı yüzde 7,5 olarak belirlendi...

Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatı tam gaz devam ediyor!

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan Kars Sultan Alpaslan Külliyesinin inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Safi Yapı Malzemeleri Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum Şeker Fabrikası'nın ihalesi gerçekleşti. Çorum Şeker Fabrikası'nı Safi Katı Yakıt aldı..

Esenyurt Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt İnönü Mahallesinde, Sultan Alpaslan İlk ve Ortaokulu’nun temeli Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun katılımıyla atıldı.

Hürriyet Kaplan: Safi Port Derince Limanı dolgu alanı projesi durduruldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Safi Holding'in limana yapacağı 400 bin metrekare dolguyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı bulunduğunu, buna rağmen dolgu çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Alpaslan Safi Haberi

Alpaslan Safi

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Safi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ali Sinan Safi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Alpaslan Safi Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 6 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal'da kuruldu. 


Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde veya yurt dışında turizm endüstrisinin gerektirdiği bilumum tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, yurt içinde ve yurt dışında dinlenme, konaklama,  gezme, eğlenme, sağlık, spor amaçlı her nevi otel, motel, sağlık, termal, spor tesisleri, tatil köyü, restaurant, cafe, sinema salonu, lokal, bar, fast-food,  çocuk kulübü, açık veya kapalı oyun ve/veya jimnastik salonları, açık veya kapalı spor salonları, sağlıklı yaşam merkezleri, dans, fitness, vücut geliştirme, spa, masaj salonları, cilt, vücut bakım, güzellik ve kuaför salonları, sağlıklı yaşam, kişisel gelişim...