17 / 05 / 2024

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Nerede

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Nerede

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi M. Abdel Kareem M. Mustafa tarafından 360 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sur Yapı, ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu! 

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip gayrimenkul firması Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde 1. oldu. 

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Group Teknik Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Rauf Shırınov tarafından kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rakma, H. Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Awlad Shendı Unıted Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Elsheıkh Rahma, H.Rasoul M.A.R. ve Khalıd E.A.R. ortaklığında kuruldu.

İstanbul'un 9 ilçesindeki 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya verilecek! 

İstanbul'un Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli, Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Eyüpsultan ve Sultangazi ilçelerinde yer alan 32 adet vakıf gayrimenkulü kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Unıted Merchants İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da M-Anas Alfaouri ve Mohammed Alawad tarafından kuruldu.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

İstanbul'un 7 ilçesinde satılık 19 vakıf gayrimenkulü! 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından İstanbul'un 7 ilçesinde yer alan 19 vakıf gayrimenkulü 55 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Home Gayrimenkul Proje Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Alagöz tarafından kuruldu.

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Arab Gate İnşaat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Ahmed A.A.A.E.E tarafından kuruldu.

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Global Busıness Turizm İnşaat Ve Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Tarek İsmail tarafından kuruldu.

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Nerede Haberi

Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Nerede


Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün M. Abdel Kareem M. Mustafa tarafından kuruldu.


Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirket aşağıda belirtilenler dâhil olmak üzere ancakbunlarla sınırlı kalmaksızın, kanunen yasak olmayan ve kanunun el verdiği ölçüde her türlü işi yapabilir ve her türlü faaliyette bulunabilir. Şirketin sınai, ticari, iktisadi ve mali maksadı ile konusunu oluşturan işlerin tür ve kapsamlarıbaşlıca şunlardır: Genel olarak; a.Farklı sektörlerde mesleki faaliyetleri geliştirmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Alraya Unıted Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Adres; Maslak Mh.Akasya Sk.N.5 C/31...