29 / 04 / 2024

ALS hastalığı

ALS hastalığı

ALS hastalığına dikkat çekmek için Bir Kova Buz kampanyasına katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e meydan okudu.

'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarih verildi! 

Araç alacaklara zam uyarısı yapıldı. 'Bir an evvel araçlarını alsın'... Sıfır otomobilde zam için tarihi verildi! Peki sıfır araçlara zam ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Zonguldak'ta 55 bölgede şap hastalığı nedeni ile karantina uygulaması başladı

Karadeniz Ereğli'de görülen şap hastalığı sebebi ile Zonguldak'ta 2 belde, 7 mahalle ve 46 köyde geçici hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı. Yasaklan yerler ve hastalığın yayılmasını önleme çalışmaları haberin detayında. İşte ayrıntılar...

Bu hastalığınız varsa erken emekli olabilirsiniz! İşte malulen emeklilik hakkı tanınan hastalıklar...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, artık 10 yıl boyunca sigortalı olarak çalışmış ve 1800 gün uzun vadeli prim ödemesi yapmış olan çalışanlar, hastalık yüzünden çalışma kapasitesini yitirmeleri durumunda malulen emekli olabilecekler. İşte o hastalıklar...

Bu hastalıkları geçirenler emekli oluyor! Malulen emeklilik şartları açıklandı: Prim, yaş ve hastalık kriterleri!

Sosyal güvenlik mevzuatına göre, sağlık sorunları nedeniyle malulen emekli olma imkanı bulunanlar için belirlenen şartlar açıklandı. Hangi hastalıkları geçirenler emekli olabilecek? İşte ayrıntılar...

'Elinde dolar olan gümüş alsın' diyen İslam Memiş'ten sert uyarı: Son şans...

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 28 TL seviyesine gelen dolar için yıl sonundaki beklentisini 24-25  TL olarak açıklayarak ''Elinde dolar olan gümüş alsın' diyerek yatırımcıları uyardı.

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

Kara haber geldi! Tarlalardaki bu hastalık yüzünden ayçiçek yağı almak hayal olabilir!

Türkiye’nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden biri olan Edirne’deki bazı ayçiçeği tarlalarında köse hastalığı olarak da bilinen Ayçiçeği Mildiyösü’ne rastlandı. Konuya ilişkin açıklama yapan uzmanlar, eğer tarlalarda gerekli önlemler alınmazsa, üreticinin de tüketicinin de zor durumda kalacağını

Euro 3 saat sonra böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın

Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararı toplantısı piyasalar tarafından bekleniyor. Euro kurunun yönü 3 saat sonra belli olacak. Peki euro yükselecek mi, düşecek mi?  Avrupa Merkez Bankası önceden açıkladı! Elinde euro olanlar gardını alsın.

Altın alalım mı? Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Altın fiyatları güne değer artışları ile başlarken yatırımcılar ''bu seviyelerden altın alalım mı?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Gram altında bu seviyeyi gören hemen alsın! Son treni sakın kaçırmayın!

Doları bilen adam Selçuk Geçer doların patlayacağı tarihi açıkladı! Bu tarihi herkes not alsın

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların patlayacağı tarihi açıkladı. Bu tarihi herkes not alsın!

Bakanlıktan yeni destek açıklandı! Kronik hastalık belgesi olana 3938 TL ödeme verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kronik hastalığı olan ve sağlık raporu bulunan vatandaşlara yönelik yeni bir yardım programı başlattı. Program kapsamında, belirlenen şartları sağlayan kişilere 3938 TL ödeme yapılacak.

Dolarda yarından sonra resmen dananın kuyruğu kopuyor! Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını yarın açıklayacak. Karar sonrasında dolarda dananın kuyruğu kopmuş olacak. Elinde avucunda dolar olanlar acilen gardını alsın!

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Doların 25 TL olacağı tarih açıklandı! Herkes bu tarihi not alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş dolar alıp satmak isteyen yatırımcıları uyararak doların 25 TL oalcağı tarihi açıkladı. Herkes bu tarihi not alsın.

ALS hastalığı Haberi

ALS hastalığı

ALS hastalığına dikkat çekmek için başlatılan "Ice Bucket Challenge-Bir Kova Buz" kampanyasına Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tan da destek geldi.





Maltepe ilçesinin simgesi "Bakireler Tapınağı" önündeki bir banka, takım elbisesiyle oturan Başkan Kılıç, "Kampanyaya hem başından aşağıya bir kova buzlu su dökerek, hem de bağışta bulunarak katkı verdiğini" söyledi. Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'e de meydan okudu.





Kılıç'ın meydan okumasının ardından başından aşağıya bir kova dolusu, buzlu su döküldü. Başkan Kılıç, kampanyanın hedefine ulaşması için bağışta da bulunulması gerektiğini belirtti ve herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.


Videoyu izlemek için tıklayın!

Maltepe...