02 / 07 / 2024

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım'ın ve Kayabaşı 7. Etap'ın kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım ve Kayabaşı 7. Etap ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Projelerin kesin kabulleri yapıldı. Peki Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap 1 Kısım'ın ve Kayabaşı 7. Etap nerede? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar'da son dakika gelişmesi! 

Emlak Konut GYO'nun Ümraniye Kentsel Dönüşüm projesinde ve Tual Adalar projesinde son dakika gelişmeleri yaşandı. Projelerin kısmi kesin kabulü ve kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar ve vatandaş ne diyor?

Konut kira fiyatlarındaki artış son zamanların en büyük sorunu haline geldi. Fahiş kira fiyatlarının önüne geçebilmek için hükümet yüzde 25 sınırı getirdi. Bu uygulama ile konut kira fiyatlarının gerilemesi bekleniyor. Peki Konut kira ve satış fiyatlarında beklenen düşüş gerçek olacak mı? Emlakçılar

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minimalist Gayrimenkul Emlak Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Nazım Pekgöz tarafından kuruldu.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nuryap Tarım Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunes Alı tarafından kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taiba Global Emlak Yatırım Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magnet Mıp Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Buseyna Mugles tarafından kuruldu.

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smkrealtors Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Khalifa F.J.A.A, Mohammad A.M.A. ve Wıssam Omar Ismaıl ortaklığında kuruldu.

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.


Alsulaım Emlak ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  iNŞAAT İnşaat...