04 / 05 / 2024

alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek

alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, son dönemde Azerbaycan'daki projeleriyle dikkat çekiyor. Şirket, Temmuz 2010'da inşaatına başladığı SOCAR Tower'i Şubat 2015'te teslim edecek.

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe duyuruldu! Hemen bakmayan bin pişman!

Altın fiyatlarında izlenen dalgalı seyir nedeni ile altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş sene sonu tahminini güncelledi. Dolar, altın ve euro'da inanılmaz açıklama! Peş peşe açıkladı! Hemen bakmayan bin pişman!

Dünyaca ünlü uzmandan şok eden sözler! Altın daha da çirkinleşebilir!

Geçtiğimiz yılın ve bu senenin ilk ayında büyük ataklar yapan altında şimdilerde hayal kırıklığı yaşanırken, dünyaca ünlü bir uzmandan, “Altın daha da çirkinleşebilir” uyarısı geldi. İşte yatırımcı için ‘altın’ tavsiyeler.

Bakan Kurum açıkladı! Ankara ve İstanbul'da ucuz konut müjdesi! Taksit ödemeleri kiranın da altında olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, bu yıldan itibaren, Ankara ve İstanbul'da vatandaşların uygun şartlarda konut yapabilmelerine imkan sağlamak amacıyla Hazine arazilerini satışa çıkaracaklarını dile getirdi.

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tek Alt ve Üstyapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Yağan tarafından kuruldu.

İstanbul'da 188 bin yeni konut sahibini bekliyor!

İstanbul’da binaları depreme dayanaklı hale getirmek ve şehre modern bir alt ve üstyapı kazandırmak için her geçen gün yeni bir proje hayata geçiriliyor

Çatalca'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Vatandaşın yaya ve araç ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Yunusemre'ye yapılacak alt ve üstgeçitler masaya yatırıldı!

Yunusemre Belediyesi, TCDD 3. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Muradiye, Horozköy ve Barrbaros’a yapılacak alt ve üstgeçitler için gerçekleştirilecek çalışmalar, masaya yatırıldı.

Erzurum Tekman’da alt ve üstyapı çalışmalarına tam gaz devam!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yoğun programının önemli bir bölümünü muhtarlar ve ilçe ziyaretlerine ayırıyor.

Kartal'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde Kartal’ı yaşanabilir örnek bir kent yapmak için çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ'daki altyapı ve üstyapı projeleri yeni yatırımları artıracak!

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop, bu yıl Elazığ'da yapılacak altyapı ve üstyapı projelerinin kentte yapılacak yeni yatırımların önünü açacağını belirtti. İşte Öztop'un açıklaması şöyle:

Giresun'da alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor!

Giresun Belediyesi şehir genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Gaziler ve Erikliman Mahalleleri arası bağlantı yolu çalışmalarında sona gelindi.

alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek Haberi

alt ve üstyapıda portföyünü büyütecek

Tekfen Holding'in amiral gemisi Tekfen Taahhüt Grubu, son dönemde Azerbaycan'daki projeleriyle dikkat çekiyor. Şirket, Temmuz 2010'da inşaatına başladığı SOCAR Tower'i Şubat 2015'te teslim edecek. İnşaatı süren Bakü Olimpiyat Stadı da bu tarihte bitecek. Rusya ve Katardaki stat projelerine de talip olmayı planlayan Tekfen, Kanada'daki yeni boru hattı projesini de takip ediyor. Halen beş ülkede inşaat projeleri devam eden Tekfen Taahhüt Grubu, Tekfen Holding'in amiral gemisini oluşturuyor. Grubun 30 Eylül itibariyle devam eden projelerinde kalan işlerin parasal toplamı 2,2 milyar dolara yaklaşıyor. Şirketin projelerinin yüzde 88'i yurtdışında bulunuyor. 


Tekfen'in Azerbaycan'da 14'ü tamamlanan ve dördü devam eden projelerinin toplam değeri 2 milyar dolara ulaştı. Şirket, bu ülkedeki devam eden projelerinden ikisinde sona 8-0 yaklaştı. Tekfen Taahhüt " Grubu, Bakü'deki Azer-baycan Devlet Petrol...