02 / 05 / 2024

alt yapıya rekor yatırımlar

alt yapıya rekor yatırımlar

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nin, 19 ilçe ve bağlı mahallelerine yönelik yapacağı 5 yıllık yatırım plan ve programı açıklandı. Denizli geneline 5 yılda 1 milyon 230 bin metre sadece içme suyu şebeke hattı yapması planlanıyor.

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Manavgat'ın alt yapısına 192 milyon TL harcandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat’a yatırım olduğu yağdı. İlçenin kangrene dönüşen alt yapı sorunlarını çözmek için 3 yılda 192 milyonluk yatırım yaptı.

İzmir Sanat Sokağı'ndaki alt yapı çalışmaları ne durumda?

İzmir'in Urla İlçesi'nde bulunan Sanat Sokağı'nda bir süre önce alt yapı çalışmaları başladı. Bölge vatandaşları çalışmalar kapsamında kazılan çukurlar yüzünden zorluk yaşadıklarını belirtti.

Giresun'un en büyük sorunu alt yapı!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Kırşehir'in alt yapısı yenileniyor!

Kırşehir Belediyesi yoğun yağışlarda olası su taşkınlarını önlemek için yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı. Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci;“Kırşehir’de yoğun bir alt yapı çalışması yürütüyoruz ''dedi.

Denizli Acıpayam'ın 40 yıllık alt yapısı yenileniyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü Acıpayam ilçesinin Yeşildere ve Kumafşarı mahallelerinde yaşanan alt yapı sorunlarını çözmek için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'nın alt yapı sorunları çözülüyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi '' 2016 Şanlıurfa için yatırım ve kalkınma yılıdır. Şanlıurfa'da ve tüm ilçelerde alt yapı soruna 100 yıllık çözümler üreterek ilçelerin yaşam standartlarını yükselteceğiz .'' dedi.

Manisa Saruhanlı sağlıklı alt yapıya kavuştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Saruhanlı’nın Hacırahmanlı mahallesinde 40 yıldır kanalizasyon hattı olmayan 3 sokakta çalışma yaparak mahalleyi sağlıklı alt yapıya kavuşturdu.

Şanlıurfa Akçakale'de alt yapı sorunları çözüldü!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde "Alt yapı sorunlarına 100 yıllık çözümler" hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Akçakale alt yapısında revizyona gitti.

Hakkari'de alt yapı çalışmaları sürüyor!

Hakkari Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, kentin en önemli alt yapı sorunu olan kanalizasyon ve vagmursuvu drenaj hattına kalıcı çözüm bulmak için kolları sıvadı.

Adıyaman’ın alt yapısı değişiyor!

Adıyaman’da olası altyapı problemlerini köklü olarak ortadan kaldırmak için milyon TL değerinde bir yatırım projesi hazırlayan Adıyaman Belediyesi ASKİM Müdürlüğü tarafından şehrin alt yapısı değiştiriliyor.

Türkiye'nin alt yapıda en hızlı geliştiği dönem!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan Ali Saydam bugünkü yazısında başta otomotiv ve inşaat olmak üzere çeşitli sektörlele gelişen Türkiye'yi değerlendirdi. Saydam, yazısında ülkenin alt yapılarını anlattı.

alt yapıya rekor yatırımlar Haberi

alt yapıya rekor yatırımlar


Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri'nin (DESKİ), 19 ilçe ve bağlı mahallelerine yönelik yapacağı 5 yıllık yatırım plan ve programı açıklandı. 


Denizli geneline 5 yılda 1 milyon 230 bin metre sadece içme suyu şebeke hattı yapması öngörülen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, 2015 yılı mali yatırım planına göre ise 554 bin metre içme suyu hattı, 360 bin metre atık su ve 43 bin metre yağmursuyu hattı yapacak. 5 yılda yapılacak içme suyu hattı uzunluğunu Denizli-İstanbul-Denizli mesafesiyle eşdeğer tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ'nin yeni kurulmuş bir birim olmasına rağmen 7 ayda çok büyük hizmetlere imza attıklarını söyledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı 4. oturumu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başkanlığında yapıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplantıda, Denizli Büyükşehir Belediyesi...