21 / 05 / 2024

Alternatif turizmciler birleşiyor

Alternatif turizmciler birleşiyor

Burhan Gümüşoğlu, yaptığı açıklamada, turizm sektöründe birçok dernek ve birliğin yer aldığını, ancak kendileri gibi turizme hizmet eden işletmelerin bir platformunun bugüne kadar olmadığını söyledi...

Dijital gayrimenkul pazarlamanın yeni ortakları! Hepsiemlak ile Zingat el sıkıştı!

Dünyanın önde gelen dijital emlak gruplarından biri olan Property Finder, Türkiye’nin lider dijital platformu Hepsiemlak’a ortak oluyor. Bu ortaklık anlaşması çerçevesinde, Türkiye’nin en yenilikçi emlak sitesi Zingat, Hepsiemlak ile birleşiyor.

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

İsviçre’nin rakip bankaları birleşiyor! UBS, Credit Suisse'i devralıyor!

İsviçre’nin en büyük bankası olan UBS, sektördeki en ciddi rakiplerinden biri olan Credit Suisse'in devlet yardımıyla devir alınmasıyla ilgili işlemleri 12 Haziran tarihinde tamamlayacağını açıkladı.

Tüm gözler Merkez Bankası'nın faiz kararında! Uzmanlar tek bir tahminde birleşiyor

Merkez Bankası, 2022 yılının 7. faiz kararını 23 Haziran Perşembe günü saat 14:00'te duyuracak. Anketlere göre, faizin yüzde 14'te sabit bırakılacağı tahmin edilmekte. İşte TCMB ve Foreks'in anketlerine katılan ekonomistlerin tahmini...

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 24 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 24 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 bin TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Asya ve Avrupa kıtası birleşiyor! Kuzey Marmara Otoyolu tamamlanıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, Asya ve Avrupa kıtasını birleştirecek Kuzey Marmara Otoyolu’nun Nakkaş-Başakşehir kesimi için ihaleye çıkıyor...

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 21 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 21 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 11 bin 500 TL ile 1 milyon 900 bin TL arasında değişiyor.

Denizci, Kanal İstanbul için temkinli!

Kanal İstanbul’u değerlendiren denizcilik uzmanları, hem sektör hem de ülke ekonomisi açısından böyle bir projeye şu anda ihtiyaç olmadığı görüşünde birleşiyor...

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Tekfen Emlak ile Tekfen İnşaat birleşiyor!

Tekfen Holding'in sermayesinde yüzde 100 paya sahip olduğu Tekfen Emlak Geliştirme Yatırım ve Ticaret A.Ş.'nin, sermayesinde yüzde 99,99 oranında paya sahip olduğu Tekfen İnşaat ve Tesisat A.Ş. tarafından devralınmak suretiyle birleşmesine karar verildi...

İhlas Gayrimenkul ve İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşme işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme Ve Ticaret A.Ş ile İhlas İnşaat Holding birleşiyor. Şirketlerin birleşme işlemleri için gerekli çalışmalara ve hukuki işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Alternatif turizmciler birleşiyor Haberi

Alternatif turizmciler birleşiyor

Antalya'da turizme yönelik faaliyet gösteren çeşitli alternatif eğlence, sanat ve etkinlik işletmeleri işbirliğini geliştirmek ve ortak hareket etmek amacıyla dernekleşti. 


Aralarında Antalya Akvaryum, Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, Dinopark, Aktur Lunapark gibi işletmelerin de yer aldığı oluşumun kurucu başkanı Burhan Gümüşoğlu, yaptığı açıklamada, turizm sektöründe birçok dernek ve birliğin yer aldığını, ancak kendileri gibi turizme hizmet eden işletmelerin bir platformunun bugüne kadar olmadığını söyledi. 


Bir çatı altında hareket edememenin çeşitli sıkıntılarını yaşadıklarını ve bu nedenle dernekleştiklerini ifade eden Gümüşoğlu, öncelikli amaçlarının tanıtım olduğunu belirtti. Antalya'da bir harita yapmak istediklerini anlatan Gümüşoğlu, "Biraz karikatlirize bir harita ama gerçek bir harita. Demek üyesi tüm işletmeleri, ulaşım bilgileri, adresleri bu haritada yer alacak. 

Daha önce başka oluşumlar tarafından ya da tek tek işletmeler tarafından yapıldı,...