01 / 05 / 2024

altgeçit inşaatı

altgeçit inşaatı

Beylikdüzü Beykent'te yol kavşak ve altgeçit çalışmaları tamamlandı...

İBB, Şile yolunu rahatlatacak kavşağın inşaatına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Şile Yolu’nun Yenidoğan mevkiindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için kavşak ve alt geçit inşaatına başladı. 120 gün devam edecek ilk etap kapsamında, Şile – İstanbul yönünde 2 şerit yan yoldan, İstanbul – Şile istikametinde de 2 şerit olarak ters istikametten sa

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kökyiğit İnşaat Otelcilik Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Yiğit tarafından kuruldu.

Ankara'da inşaat halindeki üst geçit tehlike saçıyor!

Ankara'da inşaat halindeki bir yaya üst geçidi madde bağımlılarının meskeni haline gelirken, bakımdan geçirilmeyenler de tehlike saçıyor. Geçitlerden bazılarının asansörleri çalışmıyor, kaplamaları dökülüyor, demirleri paslı halde duruyor...

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Mamak'ta okul bahçesindeki inşaat alanına çitli önlem!

Ankara'nın Mamak ilçesinde, Açıkalın İlkokulu'nun bulunduğu alanda yapımı devam eden okulun inşaat malzemelerinin bulunduğu alanda panel çit çekilerek önlem alındı.

Aksaray'da alt geçit projesinin inşaatı sürüyor!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray için en önemli projelerden biri olan Piri Mehmet Paşa Alt Geçit Projesinin inşaat sahasında denetimler yapıldı.

2016’da 25 bin futbol sahası genişliğinde inşaat yapıldı!

Türkiye'de 2016 yılı içerisinde toplam 202 milyon 232 bin metrekare inşaat yapıldı. Bu inşaatlar metrekare olarak yaklaşık 25 bin futbol sahasına eşit.

Yiğit İnşaat'a kayyum atandı!

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yiğit İnşaat, Sancarlar Mobilya ve Akaryakıt, Çobanlar A.Ş. ile Saraçoğlu şirketlerine kayyum atandı.

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

Suriyeli inşaat mühendisi Türkiye'de konut yapmak istiyor!

Suriye'de, iç savaştan önce inşaat mühendisi olarak çalışan Navaf Ebu Raşit Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduktan sonra mesleğini yapabilmenin hayalini kuruyor. Raşit, "Yıllarca evler, iş merkezleri ve okullar inşa ettik. İnşaat mühendisi olarak Şam'daki birçok yapıya elim değdi.''dedi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

altgeçit inşaatı Haberi

altgeçit inşaatı
Beylikdüzü Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı kesişimi yol, kavşak ve altgeçit inşaatı tamamlandı. Proje ile TEM-Hadımköy ile Gürpınar istikametinden gelen ana trafiğin kesintisiz olarak devam ederek, hemzemin kavşakta yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması amaçlanıyor.