29 / 04 / 2024

Altıağaç Karaağaç Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi

Altıağaç Karaağaç Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi

Her geçen gün fazla değer kazanan ilçede çarpık yapılaşmanın önüne geçerek, depreme dayanıklı konutların inşa edileceği, Mamak’ın üç ayrı mahallesini kapsayan proje kapsamında 870 konutun temeli törenle atıldı.

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Altın kritik viraja girdi! Uzmanlar peş peşe uyardı! Elinde avucunda altını olanlar bu rakama şaşıp kalacak!

Jeopolitik riskler ve Merkez bankalarının hamleleri risklerin etkisiyle altın fiyatlarının hızla yükselmesini sağladı. Uzmanlar ise bu yükseliş karşısında elinde avucunda altını olanları uyardı. Altın kritik viraja girdi; yükselecek mi, düşecek mi?

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın zirvede! Beklenen an geldi! Altını olanlar acele edin! Bu rakamları görenler tek tek bayılıyor

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamları için gelecek açıklamayı bekliyordu. Enflasyon rakamları beklentilerin altında geldi. Altın fiyatları verilerle beraber hızla yükselerek zirveye çıktı. İşte son dakika altın fiyatları...

Altın fiyatlarındaki sürpriz yükseliş şaşırttı! Yatırımcılar almak için sıraya girdi

Altın fiyatları son dönemde yeniden yükselişe geçti. Gram altının gram fiyatı ve çeyrek altın yükseliyor. Altındaki yükseliş yatırımcıların da altına yönelişini hızlandırdı. Kuyumcularda ise en çok satılan altın çeşitleri de değişti. İşte ayrıntılar...

"Altın ve dolar yükselecek" diyen İslam Memiş tüm birikimini TL'ye çevirdi! İşte nedeni...

Altın ve doların hızla yükseleceğini açıklayan Altın ve Para Politikaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken bir karara imza attı.

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Uzmanlar açıkladı: Bugün tam zamanı alın! Dolar mı, altın mı, gümüş mü?

Gram altın haftanın ikinci günü 920 liranın altına düştü. Çeyrek altın 1489 lira, yarım altın 2983 liradan işlem görürken altın fiyatlarında düşüş hız kesmeden devam ediyor. Yatırımcılar ise altın fiyatlarındaki bu düşüşün ne zamana kadar devam edeceğini merak ediyor...

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Altıağaç Karaağaç Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi Haberi

Altıağaç Karaağaç Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi


Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Mamak Belediyesi, Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Kentsel Yenileme Projesi’nin temellerini attı. Her geçen gün fazla değer kazanan ilçede çarpık yapılaşmanın önüne geçerek, depreme dayanıklı konutların inşa edileceği, Mamak’ın üç ayrı mahallesini kapsayan proje kapsamında 870 konutun temeli törenle atıldı. Temel atma törenine, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,Mamak Kaymakamı Ali Mantı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Mamak Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve TOKİ işbirliğiyle uygulanan proje kapsamında 574 bin metrekarelik alanda 5420 konut yapılacak. Yeni yerleşim alanında konutların yanı sıra, 4 adet cami, 2 adet ticaret merkezi, 4 adet okul,1...