01 / 05 / 2024

altın emlak toplantıları

altın emlak toplantıları

Altın Emlak, Türkiye genelindeki 60 temsilcisiyle bir araya geldi. Altın Emlak bayileri, her iki ayda bir yinelenen toplantılar sayesinde, sektör hakkında güncel bilgiler ve temsilcilikler arası bilgi paylaşımı yapılarak, ilişkiler güçlendiriliyor.

Altın alacaklar dikkat! Hemen bakın buna göre pozisyon alın! Altın alacaklar acil buraya

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının ne yöne gideceğini merak ediyor. Altın fiyatlarında bu hafta çok kritik.

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

Gram altında yükseliş veya düşüş gelebilir! Gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları ne kadar oldu?

15 Ağustos 2023 Salı günü altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından araştırılıyor. İnsanlar; gram, çeyrek, yarım ve tam altının fiyatını arama motorlarından araştırıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Altını olanlar dikkat! Altında ani düşüş!

Altın fiyatları vatandaşlar tarafından sürekli takip ediliyor. Yatırım ve birikim yapan kişiler piyasaları yakından takip ediyor. Yeni haftaya da yükselişle başlayan altın fiyatı ağustosta da yukarı yönlü hareketi ile giriş yaptı. Peki; gram, çeyrek, yarım ve ons altın ne kadar oldu? İşte detaylar..

Altın alacaklar dikkat! Altında rekor tahmin. O banka tarih verdi

Altın alacak vatandaşlar altın fiyatlarının nereye gideceğini merak ediyor. Ünlü bir banka tarafından altın fiyatları hakkında flaş bir tarih verildi.

Gram altın o seviyeyi bulacak. Flaş rakam verildi

Gram altın alacak vatandaşlar önümüzdeki günlerde gram altının ne kadar olacağını merak ediyor. Gram altın için flaş bir rakam verildi.

Altın almayanlar hemen ona koşsun. Daha rekorunu tam kırmadı. Analistlerden flaş açıklama

Altın fiyatları tam gaz yükselmeye devam ederken hala altın alamayan vatandaşlar nasıl bir yatırım yapabileceklerini merak ediyor. Analistlerden flaş bir açıklama da çok geçmeden geldi.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Çeyrek altını olanlar sakın satmasın. Çeyrek altında bomba tahmin yapıldı. 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde çeyrek altını olan vatandaşları yakından ilgilendiren bir haber geldi. Çeyrek altının analistler tarafından 10 gün sonra ne kadar olacağına ilişkin açıklama yapıldı.

Altını olanlar dikkat! Sakın elden çıkarmayın. Gram altın 10 gün sonra bu kadar olacak

Elinde altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının yönünü merak ediyor. Analistlerden altın fiyatları hakkında yeni bir değerlendirme geldi.

Altını olanlara İslam Memiş’ten uyarı! Hemen bunu yapın!

Para ve Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altını olan vatandaşları uyardı. İşte detaylar!

Altın alacaklar elini çabuk tutsun. Altının uçacağı tarih verildi

Altın alacak vatandaşların ellerini çabuk tutması gerektiği belirtildi. Altın fiyatlarının önümüzdeki temmuz ayından sonra çok yükselmesi bekleniyor.

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

altın emlak toplantıları Haberi

altın emlak toplantıları

İstanbul Gönen Otel’de geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Altın Emlak bayilerine; özel projeler ile son dönemdeki gelişmelere yer verildi.  Buluşmaya İzmir, Antalya, Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Gaziantep, Hatay, Kastamonu, Kırklareli, Konya, Mersin, Samsun, Trabzon ve Uşak bayileri katıldı.  


Şeker Mortgage işbirliği

Altın Emlak bünyesinde faaliyetlerine devam edecek olan yeni temsilciliklere, Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı tarafından yetki belgeleri verildi. Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun; “periyodik olarak düzenlenen toplantılarımızda, temsilciliklerimize bilgi ve deneyimlerimizi aktarıyoruz. Her iki ayda bir Türkiye genelindeki bayilerimizle bir araya geldiğimizde Altın Emlak’ın geniş altyapı imkanlarını meslektaşlarımıza açarken, gelen öneri ve fikirleri birlikte yorumluyor ve değerlendiriyoruz. Her buluşmamızda konularında uzman kişilerden eğitimler alıyoruz. Bu buluşmamızın ilk bölümünde Kurumsal Pazarlama Teknikleri konularında eğitim aldık. İkinci bölümde ise Altın Emlak...