19 / 05 / 2024

altın hesabını tl ye çevirme

altın hesabını tl ye çevirme

Altın cinsi mevduat hesapları ile katılım fonlarının Türk lirası vadeli mevduata ve katılım fonuna dönüştürülmesine yönelik detaylar açıklandı.

200 TL ile 2009'da 4,83 gram altın alınırken, 2024'te 0,08 gram altın alınabiliyor!

Yüksek enflasyon ortamında fiyatlar sürekli olarak artış gösterirken, 200 TL de resmen pula döndü. Ekonomi Dünyası X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 200 TL ile 2009 yılında ve 2024 yılında ne kadar altın, dolar ve Euro alınabileceğini paylaştı.

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

19 yıllık altın hesabı şaşırttı! 1 milyon TL ile alınan altın 49 kilodan 512 grama düştü!

Altın fiyatları, Fed'in faiz indirimlerine ilişkin atacağı adımlarla ilgili ipucu vermesi beklenen enflasyon verisi öncesinde yatay seyrederken Borsa Filozofu resmi sosyal medya hesabı yaptığı paylaşımda 1 milyon TL ile hangi yıl kaç gram altın alındığını açıkladı.

Altın rekor geliyor! Altın kahini İslam Memiş yeni tarih ve rekoru açıkladı

Altın fiyatları son 2 haftadır yükseliş trendini güçlendirdi. Ons altın 1 yılın zirvesine yükselirken, gram altın TL fiyatı da buradan aldığı destekle gün gün rekora gidiyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Altında yükseliş sürecek mi, altın almalı mı satmalı mı" sorusunu yanıtlayarak

Gram altın neden 1.450 TL olmadı, yeni rakam ne? İslam Memiş resmen açıkladı!

İslam Memiş, 2022'de gram altının fiyatının 1.450 TL'ye ulaşacağını söyledi. Ancak yılsonuna iki hafta kala gram altın fiyatları bu seviyenin epey uzağında. Peki altın gram hesabı neden 1.450 TL'ye ulaşmadı? İslam Memiş adım adım durumu anlattı...

Altın bugün ne kadar? 10 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 10 Eylül 2022 yani piyasaların kapalı olduğu haftanın altıncı gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 10 Eylül altın fiyatları!

Bugün çeyrek altın ne kadar? 9 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte 9 Eylül altında son durum

Gram altın kaç TL ? sorusu, altın alacak ve altına yatırım yapacakların her gün gündeminde yer alıyor.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 8 Eylül Perşembe 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 8 Eylül 2022 çeyrek, yarım, ons, cumhuriyet altını vatandaşların gündeminde yer alıyor. Altın almak isteyenler ya da yatırımcılar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırmalar yapıyor. İşte 8 Eylül 22 ayar bilezik fiyatı!

Altın bugün ne kadar? 8 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde sorulan sorulara yatırımcılar ve altın alacak yanıt arıyor. 8 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 8 Eylül altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 7 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte 7 Eylül altındaki son durum

Altın kaç TL? şeklinde ki sorular altın yatırımcıları ve altın alacak vatandaşlar tarafından her gün soruluyor.

Altın bugün ne kadar? 6 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde ki sorular altın yatırımcıları ve altın alacaklar tarafından her gün soruluyor. 6 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram,çeyrek altın, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 6 Eylül Salı altın fiyatları.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 6 Eylül Salı çeyrek,yarım, ons altın, cumhuriyet altını yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altı almak isteyen vatandaşlar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırma yapıyor. İşte 6 Eylül Salı 2022 çeyrek altın fiyatları…

İslam Memiş, 'Gram altın 1400 TL olacak' iddialarına böyle yanıt verdi!

İslam Memiş, gram altının 1400 TL'yi bulacağına yönelik iddialar için "Bu daha bir şey değil" yorumunda bulundu.

altın hesabını tl ye çevirme Haberi

altın hesabını tl ye çevirme

Bankacılık sisteminde Türk lirasının toplam mevduat ve katılım fonları içindeki payının artırılarak finansal istikrarın desteklenmesi amacıyla yabancı para mevduat hesapları (DTH) ve yabancı para katılım fonlarının Türk lirası vadeli mevduat hesaplarına dönüştürülmesine yönelik destekler açıklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu kez altın cinsi mevduat hesapları ile katılım fonlarının vadeli mevduata ve Türk lirası katılım fonuna dönüşmesi durumunda mevduat ve katılım fonu sahiplerine destek verilmesine karar verildi.

Söz konusu yeni desteğe ilişkin en çok merak edilen 10 soru ve yanıtları şöyle:

Soru 1: Altın hesaplarının vadeli Türk lirası mevduat veya katılma hesaplarına dönüşümü kimler yararlanabilecek?

Cevap: Yurt dışında işçi, serbest meslek müstakil iş sahibi Türk vatandaşları dahil Türkiye’de kanuni yerleşim yeri bulunan gerçek kişiler bu sistemden faydalanabilecek. Tüzel kişiler bu sisteme...