05 / 05 / 2024

Altın Köy Açık Hava Müzesi nerede

Altın Köy Açık Hava Müzesi nerede

Geçtiğimiz dönem başlayan ve Ankara'nın önemli projelerinden olan Altın Köy'ün yakında tamamlanarak ziyarete açılacağını belirten Veysel Tiryaki: 100 yıl öncesinin köy hayatını "Köy Park" projesiyle Ankaralıların ayağına getirdik dedi...

'İşler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş altın için sil baştan rakam verdi! Birikimlerinize sahip çıkın!

'Birikimlerinize sahip çıkın, işler iyi bir yere gitmiyor' diyen İslam Memiş, yatırımcıları uyararak altın için sil baştan rakam verdi. Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? İşte altının geleceği seviye...

Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın kaç TL? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? 27 Mart altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları bugün de yatay seyrine devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli, gremse altın ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi? Güncel altın fiyatları kaç lira? 27 Mart 2024 altın fiyatları.

Bakan Bayraktar açıkladı! Altın üretiminde yıllık hedef 100 ton!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin altın üretiminin senelik 100 tona ulaşmasının hedeflendiğini açıkladı.

İslam Memiş'ten altın alacaklara net açıklama geldi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın! Sakın o altını almayın! 

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarını değerlendirerek, altın alacaklar için net açıklamalar da bulundu.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak altın fiyatları

ABD'de piyasaların merakla beklediği enflasyon oranı dün açıklandı. Açıklanan oran sonrası altın fiyatlarında hareketlenmeler başladı. Peki ABD enflasyonu sonrası altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Bugün altın fiyatları ne oldu? 12 Ocak 2024 altın fiyatları.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Konut fiyat endeksi yavaşlarken, altın fiyatları yükseliyor! Piyasalara ne oluyor?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim ayında konut fiyatlarında yıllık artış hızının yüzde 86,5'e gerilediğini açıkladı. Altında ise yükseliş yüzde 24'lük oranı geçti. Piyasalarda neler oluyor?

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın haftaya düşüşle başlamıştı. Fakat dün açıklanan Fed faiz kararı sonrası altın fiyatları yükselişe geçti. Yatırımcıların gözü ise gram altında. Peki altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 14 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç lira? 7 Aralık Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altının ons fiyatı 2026 dolardan işlem görüyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 7 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın Köy Açık Hava Müzesi nerede Haberi

Altın Köy Açık Hava Müzesi nerede

ALTINDAĞ'da, 2005 yılında başlatılan kentsel dönüşüm projeleri kısa sürede ilçenin Ankara'nın gözde muhitlerinden biri haline gelmesini sağladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ı değiştirdikleri gibi Altındağlı vatandaşların da hayatlarını değiştirdiklerini vurguladı. 


Suç oranı da düştü 



Başkan Tiryaki: "Geçmişte derme çatma evlerde yaşam mücadelesi veren, kentin içinde oturup da kentli olamayan, "varoş" diye tabir edilen bölgelerde çocukları için aydınlık bir geleceğin mücadelesini veren ancak geleceğe dair pek de umutlan olmayan insanlar, artık geleceğe umutla bakmaya başladı. Bu ilçeler artık gecekondularla, suçla ve düzensizlikle anılmıyorlar. Biz o gecekonduları, yerlerine insanca şartlarda yaşamayı mümkün kılan konutlar yapmak için yıkıyoruz. Toplumun sosyo-ekonomik bakımdan yüksek tabakaları da ilçemize taşınsınlar, buralarda ev alsınlar, buranın kültürel ve sosyal çehresi de olumlu yönde değişsin istiyoruz. 


Altındağ'ın 'başkentin ortasında bir köy"...