26 / 07 / 2024

Altın tahvili talep toplama

Altın tahvili talep toplama

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Güngör Uras 2 Ekim 2017 Pazartesi tarihinde talep toplanmaya başlanacak olan altın tahvili ve kira sertifikasını açıkladı.

Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın etti! Altınlar kapış kapış satılıyor! Reşat altını ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlar

Altına talep her geçen gün artıyor. Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ederken, altınlar kapış kapış satılıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı altın fiyatları.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

İslam Memiş, Cumhuriyet ve çeyrek altını almak isteyenleri önceden uyardı! Bu altından alın!

Altına olan talep karşısında yatırımcılar farklı altınları tercih ediyor. Bazı yatırımcılar gram altın alırken bazıları çeyrek altından yana tercihini kullanıyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise Cumhuriyet ve çeyrek altın almak isteyenleri uyardı...

Dünya Altın Konseyi'nden Türkiye açıklaması: Altına talep 10 yılın rekorunu kırdı!

Dünya Altın Konseyi tarafından yayımlanan üçüncü çeyreğe ilişkin verilere göre Türkiye'de altına olan talep son 10 yılın rekorunu kırdı.

Güvenli liman gömleğini giyen altına talep arttı! Gram altının geleceği seviye açıklandı! Uzman isimden bomba açıklama

İsrail-Filistin arasındaki sıcak çatışma piyasaları hareketlendirdi. Son günlerde düşüşe geçen altın tekrar güvenli liman gömleğini giydi ve yükselmeye devam ediyor. Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi?

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

SON DAKİKA: Sahte altın uyarısı! Çok dikkatli olun! Rengi ve ağırlığı böyleyse yandınız!

Altın fiyatlarının düşüşü sonrasında altına olan talep arttı. Yatırımcılar hızla altın alırken, sahte altın konusunda uzmanlar uyarıda bulundu. Son zamanlarda sahtecilerin kullandığı yeni yöntemlere karşı dikkatli olunmalı.

Gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı ortaya çıktı! İslam Memiş işte rekor diyerek rakamı açıkladı!

Yılbaşından bugüne yüzde 48 kazanç sağlayan gram altına gün geçtikçe talep artıyor. Gram altının ne kadar olacağı merak edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş tarih vererek rekor rakamı açıkladı. 

Türkiye altın listesine adını altın harflerle yazdırdı! 

Altın ülkeleri sıralamasında Türkiye, dünya dördüncüsü olarak adını listeye altın harflerle yazdırdı. Hem talep hem de rezervler açısından ABD ilk sırada yer alırken bir yıl içinde ons başında en yüksek fiyat artışı Türkiye’de oldu.

Altın neden yükselir, neden düşer? İşte altın fiyatlarının etkileyen etkenler!

Altın fiyatları, talep ve arz dengesi, para politikaları, jeopolitik riskler ve enflasyon beklentileri gibi faktörlerin etkisiyle sürekli olarak dalgalanıyor. Yatırımcılar ve piyasa uzmanları, altının değerini belirleyen bu faktörleri yakından takip ediyor. İşte altın fiyatlarındaki dalgalanmaların

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Altın tahvili talep toplama Haberi

Altın tahvili talep toplama

2  Ekim 2017 Pazartesi Hazine, Altın Tahvili ve Altına Dayalı Kira Sertifikası için Ziraat Bankası şubeleri aracılığıyla talep toplamaya başlayacak.  İlk aşamada talep İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Diyarbakır, Rize, Sivas, Samsun, Zonguldak’ta toplanacak.


2-6 Ekim arası Ziraat Bankası’nın tüm şubelerinde değil, belli şubelerinde talep toplanacak. Hangi şubelerin talep toplayacağı www.hazine.gov.tr/ ve www.ziraat.com.tr internet sayfalarında ilan ediliyor. Bankaların altın günlerinde her türlü altın ve altın içeren mücevherat uzmanlarca değerlendiriliyordu. Hazine’nin altın tahvilleri ve sertifikaları için sadece 22 ve 24 ayar altınlar kabul edilecek.


Üzerinde değerli ya da değersiz taş bulunan altın (takı) ve Reşat altınları karşılığı tahvil satışı yok. Anlaşıldığı kadarıyla bankada uzmanlar, getirilen altınların 24 ayar karşılığının kaç gram olduğunu belirleyecek. Altın getirenlerin altın tahvil ve sertifikaları bir hafta...