05 / 05 / 2024

altın zincir fiyatları ne kadar

altın zincir fiyatları ne kadar

Altın zincirler yüzde 55'e varan indirimle Gülaylar altında satış sunuldu. 14 ayar altın zincir almak isteyenler için büyük fırsat olan bu zincirler binler kişi tarafından merak ediliyor. İşte Gülaylar altın altın zincir fiyat listesi 7 Ekim 2022...

Altınçizgi burma halat altın zincir ne kadar? Bahar kampanyası başladı!1 Mayıs 2024 Altınçizgi fiyat listesi

Altınçizgi'de bahar kampanyası başladı. Son zamanların trendleri arasında yer alan halat burma zincirlerin fiyatları araştırılıyor. Peki burma halat altın zincir kolyeler ne kadar? Altınçizgi fiyat listesi...

Altın bilezik fiyatları bugün yükseldi! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar oldu? 24 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları ile birlikte altın bilezik fiyatları da yukarı yönlü hareket etti. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik ne kadar oldu? 24 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! 23 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları değer kaybetmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu. Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 23 Mayıs 2023 bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları mum gibi eriyor! Kuyumcular doldu taştı! 22 Mayıs Pazartesi bilezik fiyatları

22 Mayıs Pazartesi altın fiyatları güne düşüle başladı. Altın gerilerken altın bilezik fiyatları da adeta mum gibi eridi. Kuyumcular doldu taştı! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 22 Mayıs altın bilezik fiyatları.

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları: 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları bugün kaç TL?

20 Mayıs Cumartesi son dakika altın fiyatları küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından merak edilip araştırılıyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç TL? Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Son dakika altın ve altın bilezik fiyatları...

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları düştü! Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! 16 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altının gramı tekrar 1300'lü seviyelere gerilerken altın bilezik fiyatları da düştü. Kuyumcular doldu taştı! Düğünü olanlar müjde! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs altın bilezik fiyatları.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün rekor üstüne rekor kırdı. Ons altın bugün 2027 doları test edeken gram altın 1474 TL oldu. Gram altının fırlaması ile altın bilezik fiyatları resmen uçtu.  Bilezik borcu olanlar yandı! 11 Mayıs Perşembe altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları fırladı! Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler bugün de yeişili gösteriyor. Altının onsu 2000 doları test ederken altın bilezik fiyatları da fırladı. Düğünü olanlar yandı! Bilezik fiyatları cep yakıyor! 9 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Görenler gözlerine inanamadı! 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

Altın bilezik fiyatları 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları araştırılıyor.  8 Mayıs Pazartesi 2023 tarihli 14, 18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarının güncel alış ve satış fiyatları belli oldu. 8 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları!

altın zincir fiyatları ne kadar Haberi

altın zincir fiyatları ne kadar

Gülaylar altında 14 ayar altın zincirler yüzde 55'e varan indirim fırsatı ile satılıyor. Altın zincir almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat niteliğinde olan bu zinzirlerin fiyatları 1,116 liradan başlıyor. 

Özellikle hem erkek hem de kadın kullanıcıların tercih ettiği altın zincir modelleri geçmişten günümüze kadar pek çok çeşit ve modelle pek çok kişinin favori aksesuarı arasınd ayer alıyor.

Bu noktada hemen her kullanıcının en önemli kriterinden biri altın zincirin kalınlığı, modeli ve en önemli detaylardan biri olarak altının ayarı olmaktadır. Genellikle kullanıcılar altın zincir 14 ayar tercih ederken bu noktada zincirin modeli ve kalınlığı inceliği önemli bir yere sahip.

Peki gülaylar altın 14 ayar altın zincirler ne kadar? 14 ayar altın zincie kaç kaç TL? işte Gülaylar altın altın zincir 7 Ekim 2022...