06 / 05 / 2024

Altındağ 2014 projeleri

Altındağ 2014 projeleri

Altındağ'a 2 modern yüzme havuzu açıldı!. Altındağ Belediyesi tarafından Ali Ersoy, Güneşevler, Yunus Emre bölgesineyapılan 2 yüzme havuzu ve spor kompleksinin açılışı, görkemli bir törenle gerçekleştirildi.

Altındağ Hamamarkası projeleri 2017'de başlıyor!

Her sabah Altındağ’ın farklı mahallelerinde denetimlerini aralıksız sürdüren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ekibiyle birlikte bu sefer de Hamamarkası’nı gezdi. 2017 yılında Hamamarkası’na yapılacak olan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Altındağ kentsel dönüşümde zirvede!

Gerçekleştirilen özel bir organizasyonla 2015 yılında yapılan tüm çalışmaları anlatan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2016 yılının projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ projelerinde son durum ne?

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’yi dondurucu soğuk bile durduramadı. Sabahın erken saatlerinde, devam eden projeleri tek tek gezen Başkan Tiryaki, yatırımları yerinde inceledi.

Yıldız Holding, pladis adıyla tek bir şirket çatısı altında birleşti!

Kasım 2014 yılında United Biscuits'i satın alarak tamamıyla global bir oyuncu olan Yıldız Holding, ana odağı olan bisküvi ve çikolata işlerini , pladis adıyla tek bir global şirket altında birleştirdi.

Altındağ'da 2 ayda 2 bin yıkım gerçekleşti!

Gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri'yle Ankara'nın görüntüsünü değiştiren Altındağ Belediyesi, Önder Mahallesi'nde başladığı yıkım çalışmalarıyla büyük bir başarıya imza attı.

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm projeleri neler olacak?

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilçenin fiziki yapısını değiştiriyor. Belediye, aynı zamanda sosyal ve kültürel yapıyı değiştirmek için projeler üretiyor. Altındağ: "Her Mahalleye Bir Kütüphane" projesi hayata geçirilecek

Ankara Altındağ Veysel Tiryaki ile yenileniyor!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 30 Mart yerel seçimlerinden sonraki bir yılda yapılan tüm faaliyetleri gözler önüne serdi. 1 yılda yapılan tüm çalışmaları anlatan Başkan Tiryaki, gelecek yılın projeleri hakkında da bilgi verdi.

Altındağ'da 4 farklı mahallede çarşı ve düğün sarayı inşa ediliyor!

Altındağ Belediyesi tarafından Doğantepe, Başpınar, Gültepe ve Karapürçek Mahalleleri’nde yapılan çarşı ve düğün sarayı projeleri hayata geçiyor. Bir bir tamamlanan yatırımlar Altındağlıların hizmetine sunuluyor.

Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşümün hızla ilerlediği ilçelerin başında gelen Altındağ'da ruhsat rekoru kırıldı. 2003 yılında 68 inşaat ruhsatının verildiği Altındağ'da 2014 yılında verilen inşaat ruhsatı sayısı 850'ye yükseldi.

İnşaatçılar tek çatı altında toplanacak!

SANAYİ ve inşaat sektörü kıyaslaması ve inşaata dayalı büyüme 2014’ün en çok tartışılan konularından biri oldu. İnşaat sektörü yetkilileri tek çatı altında toplanmaya karar verdi..

Çevrenin korunması yönünden kontrol altında tutulan atıkların ithalat denetimi tebliği!

Çevrenin korunması yönünden kontrol altında tutulan atıkların ithalat denetimi tebliği 31 Aralık 2014 tarihinde 29222 Mükerrer sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan esaslar...

Altındağ Belediyesi 2014'te 850 inşaat ruhsatı verdi!

Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. 2003 yılında 68 olan ruhsat sayısı, 2009'a gelindiğinde 450'ye çıkıyor.

Altındağ kentsel dönüşümle örnek oluyor!

Altındağ Belediyesi, Tokat tarafından da örnek almıyor. Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Kalkınma Kurulu'nun 2014 yılı dördüncü toplantısında Tokat Valiliği'nin Altındağ'ı örnek alarak alacağı açıklandı.

Altındağ 2014 projeleri Haberi

Altındağ 2014 projeleri

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve eşi Saadet Tiryaki'nin ev sahipliğinde gerçekleşen açılış törenine Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Altındağ Kaymakamı Ali Fuat Tıirkel ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. 

"Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar gece gündüz çalışacağız" Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı konuşmada,bu tür mütevazı açılışları sadece seçim dönemlerinde değil her zaman gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. 15 günde bir açılış gerçekleştirdiklerini aktaran Başkan Tiryaki, "Biz sözle değil, eserlerimizle konuşuyoruz. Altındağlılar bıınıı çok iyi biliyor." dedi. 

Altındağ hak ettiği kıymeti bulana kadar çalışmayı sürdüreceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tiryaki, "Doğru yoldan ayrılmadan, doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu. Başkan Tiryaki, güzel bir gelecek inşa etmek...