04 / 05 / 2024

altındağ Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi

altındağ Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında yüzde 4,3 azalış ile beklentilerin altında seyretti. Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR), mart ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini duyurdu.

İkinci el otomobil piyasasında sert düşüş! Bu otomobiller 200 bin TL'nin altında satılıyor!

Otomotiv sektöründe düşüşler devam ediyor. Özellikle ilinic el otomobil fiyatları sert düştü. İşte bu otomobiller 200 bin liranın altında satılıyor...

400 bin TL’nin altında araçlar nelerdir? Uygun fiyatlı ikinci el araç listesi

Her zaman gündemde olan ikinci el araçlar bu kez de haberlere konu oluyor. Şimdi de 400 bin TL’nin altında olan araçlar dikkat çekti. 400 bin TL'nin altında ikinci el bir araç arıyorsanız, Fiat, Dacia, Renault, Opel, Peugeot, Ford ve Volkswagen gibi popüler markalara yönelebilirsiniz.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

Altındağ Afrika Kültür Evi açıldı!

25 Mayıs Dünya Afrika Günü’nde, Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi, Cumhurbaşkanımız Sayın R. Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından Hamamarkası’nda açıldı.

ABD'de konut satışları tahminlerin altında!

ABD Ticaret Bakanlığı’nın bugün açıkladığı verilere göre, 1. el konut satışları önceki aya kıyasla yüzde 5,4 artarak 507 bine ulaştı. Rakamlar piyasa tahminlerinin altında...

Altındağlı müteahhitlerden kentsel dönüşüm sözü!

Altındağlı müteahhitler Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Altındağlı müteahhitlerle yakından ilgilenen Tiryaki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Altındağlı müteahhitler kentsel dönüşüm için kolları sıvadı!

Altındağlı müteahhitler, Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Veysel Tiryaki ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı!

ABD’de ağustos ayına ilişkin ikinci el konut satışları 5,05 milyon adet ile beklentilerin altında kalarak, konut sektörünün son dönemde yakaladığı ivmenin yavaşladığına işaret etti.

Çin, kentsel dönüşüm adı altında Uygur Türkleri'nin topraklarına el koyuyor!

Çin, Doğu Türkistan’a yönelik 'Çinlileştirme' politikası çerçevesinde Uygur Türklerine ait olan topraklara el koyuyor. Çin yönetimi, "kentsel dönüşüm" adı altında Uygur Türklerininarazilerini istimlak ederek, buralara Han asıllı Çinlileri yerleştiriyor...

Göçük altında kalan Murat Karabaş'ın cenazesi teslim alındı!

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...

Milli atlet Murat Karabaş göçük altında kalarak yaşamını yitirdi!

Milli atlet 29 yaşındaki Murat Karabaş, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir okulun bahçesinde çalıştığı 8.5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda meydana gelen göçüğün altında kalarak yaşamını yitirdi...

Şekip Karakaya: 7 Milyon ev afet riski altında!

Akıllı Kentler Platformu Başkanı, Uluslararası Bilişim Şirketi SAMPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şekip Karakaya, ülke genelinde var olan 19 milyon konuttan 7 milyonunun afet riski altında olduğunu söyledi.

altındağ Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi Haberi

altındağ Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi


Altındağ Belediyesi tarafından restore edilerek Ankara’ya kazandırıldıktan sonra, ulusal ve uluslararası pek çok sivil toplum örgütü tarafından tercih edilen Hamamönü ve Hamamarkası bölgesi, bu kez de Afrika ülkelerini ağırlayacak.


Afrikalı kadınların ürettiği ürünler Hamamarkası’ndaki tarihi konakta satılacak


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ülkelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde kendisine eşlik eden Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde Afrika'ya yönelik başlatılan sosyal içerikli proje Hamamarkası’nda hayat buldu.


Afrikalı kadınların ürettikleri el sanatları ürünlerinin Türkiye'de pazarlanması ve elde edilen gelirin Afrikalı çocukların eğitimi ve hastalıklarla mücadelede kullanılmak üzere, ürünleri yapan Afrikalı kadınlara ulaştırılması amacıyla oluşturulan "Afrika El Sanatları Pazarı ve Kültür Evi" törenle açıldı.


Sayın Hanımefendi Emine Erdoğan ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Sayın Semiha Yıldırım, pek çok Afrika ülkesinin devlet başkanlarının eşleri ve büyükelçi...