13 / 05 / 2024

altındağ ankara açılışları

altındağ ankara açılışları

Ankara Altındağ Belediyesi açılışlara devam ediyor. 21 Eylül'deki Kurban Satış ve Kesim Alanı açılışının ardından Ekim ayı içerisinde de Altındağ Kültür Sarayı'nın açılışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor...

ABD'de ikinci el konut satışları beklentilerin altında kaldı...

ABD'de ikinci el konut satışları, mart ayında yüzde 4,3 azalış ile beklentilerin altında seyretti. Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR), mart ayına ilişkin ikinci el konut satış verilerini duyurdu.

Altında makas açıldı, sosyal medyada yurt dışından alın paylaşımları arttı

Altın alım satımında ekranlardaki fiyat ile kuyumcular arasındaki fiyat açıldı. 1 gram altında 200 TL’yi bulan makas farkı piyasayı karıştırdı. Sosyal medyada yurt dışına gidenler altını oradan alsın paylaşımları yapılmaya başlandı, 1 gram altının yaklaşık 5 dolar daha ucuz olduğu belirtildi

Sıfır otomobil alacaklar dikkat! 1 milyon liranın altında hangi otomobiller var?

Sıfır otomobil alacak vatandaşlar bu listeye bakmadan otomobil almasın. Çünkü, değeri 1 milyon liranın altında sadece 8 marka otomobil kaldığı kaydedildi. Hangi otomobil modelleri 1 milyon liranın altında satışa sunuluyor.

Ons altın  kritik seviyede! Gram altın kan ağlıyor! Yatırımcılar acil baksın! 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci gününe düşüşle başladı. Ons altın 1914 ile kritik seviyede işlem görürken grama altın kan ağlıyor. Yatırımcılar acil basksın. 26 Eylül 2023 Salı altın fiyatları.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Bilecik’ten ‘altın’ müjdesi! 109 ton rezerve sahip altın madeni açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Söğüt Altın Madeni Tesis Açılışı ve İlk Altın Dökümü töreninde müjdeyi verdi. 109 ton rezervli altın madeninin açılışını gerçekleştiren Erdoğan, bu tesisin, ilk etapta yıllık 2,5 tona kadar altın üretme kapasitesine sahip olacağını açıkladı.

İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı! Kara Surları Millet Bahçesi açılıyor!

Mega kent İstanbul'un yeni millet bahçesi için geri sayım başladı... Merakla beklenen Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı yakında hizmete açılıyor.

Gram altında sakın tuzağa gelmeyin! Piyasalarda bu tuzak konuşuluyor! Piyasa Kahini İslam Memiş açıkladı

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altında tuzağa gelinmemesine vurgu yaparak, hangi emtia araçlarının daha iyi kazandırabileceği üzerine konuştu? Peki gram altındaki tuzak ne? İşte detaylar…

Altında yatırımcıları endişelendiren gelişme

Altın yatırımcılarının ilgi odağında bugün Fed Başkanı Jerome Powell'ın yapacağı konuşmada olacak. Powell'ın yüksek enflasyon ve resesyona karşı ABD Merkez Bankası'nın nasıl bir yol izleyeceğine dair açıklama yapması beklentiler arasında.

Yastık altında altını olanlar uyuyamayacak! Hesabını yanlış yapanın parası pul olur

Türk insanının güvenli liman olarak gördüğü ve zor günler için yastık altında tuttuğu altınlar için düğmeye basıldı. Hükümet o altınların yastık altında durmasındansa kayıt altında ve bankacılık sisteminde dolaşmasını istiyor. Yatırımcı altın fiyatlarındaki oynaklığı dakika dakika izliyor.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Altındağ'da metruk binalar ortadan kaldırılıyor! 

Ankara'ya bağlı Altındağ Belediyesi, halk sağlığını riske atan metruk yapılara izin vermiyor. Atıfbey Mahallesi'nde bulunan metruk yapılar belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

altındağ ankara açılışları Haberi

altındağ ankara açılışları

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı yatırımlarla, hayata geçirdiği sosyal projeler ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşların yüzünü güldüren Altındağ Belediyesi, sonbahara da hızlı girdi. 

Yapımı tamamlanan tesisleri mütevazi ancak coşku dolu törenlerle açmayı planladıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Eylül, Ekim ve Kasım ayı boyunca 26 yeni tesisin Altındağlı vatandaşların hizmetine sunulacağını müjdeledi. 


Her hafta bir açılış Altındağ'da hizmete girecek yeni tesislerin açılış startı, 8 Eylül'de Peçenek Mesire Alanı'nın açılışıyla başladı. 400 dönüm arazi üzerine kurulan Peçenek Mesire Alanı, havaların güzel gitmesi ile Ankaralılar'dan yoğun ilgi görüyor. 


Peçenek mesire alanını 17 Eylül'de açılışı yapılan 11 adet anaokulu takip etti. Gerçekleştirilen açılış törenine Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı katıldı. 21 Eylül'de (yarın) ise Türkiye'nin en modern Kurban Satış ve Kesim Alanı açılacak....