03 / 05 / 2024

altındağ belediyesi vatandaşların arasını buluyor

altındağ belediyesi vatandaşların arasını buluyor

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm bölgelerindeki vatandaşlar arasında yaşanan anlaşmazlıkları ortadan kaldırmakta kararlı duruyor. Hak sahipleri arasında uzlaşma zemini hazırlayan Altındağ Belediyesi, 'arabulucu' görevini üstlendi.

Vatandaşların kredi borcu 1.4 trilyon artışla 3.2 trilyon liraya ulaştı!

Bankada parası olanların varlıklarına son bir sene 5.1 trilyon TL eklenirken, vatandaşların kredi borcu da 1.4 trilyon artış göstererek, 3.2 trilyon liraya ulaştı.

Vatandaşların Marmara depremi endişesi azaldı: Şubat 2023’te yüzde 80 olan endişe oranı, Ocak'ta yüzde 66'ya geriledi!

Ipsos tarafından yapılan bir son dakika açıklamasına göre, vatandaşların büyük Marmara depremi endişesinde düşüş yaşandı. İşte anketlerden depremler ile ilgili çıkan sonuçlar...

İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep: Bakanlık kentsel dönüşüm bilgilendirme araçlarının sayısını artırıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" projesi ve "Yarısı Bizden" isimli kentsel dönüşüm kampanyasında İstanbullu vatandaşların bilgilendirmesi için 39 araç daha eklendiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahminleri!

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği beklediği asgari ücret 17 bin 2 TL olarak açıklandı. Peki vatandaşların 2030 yılı asgari ücret tahmini ne? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Vatandaşların borsaya yatırımları zirveye ulaştı!

Borsaya yatırımcı hücumu devam ederken vatandaşların finansal varlıkları arasında hisse senedinin payı da tarihinde ilk kez yüzde 14,5’e yükseldi. Yatırımcıların yoğun ilgisi ile sadece hazirandan bu yana hisse senedinin payı 4 puan arttı.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Ünlü analist İslam Memiş: ‘Altında Kapalıçarşı, banka ve ekran üçgeni var. Vatandaşların dikkat etmesi gerekiyor’

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaları değerlendirerek altın ve dövizde 3 farklı kurun ortaya çıktığını ve vatandaşların bu duruma dikkat etmesi gerektiğini ifade etti.

Altında flaş gelişme. Altının uzmanı İslam Memiş önceden duyurdu

Altın fiyatlarında son dönemde yaşanan gelişmelerin ardından vatandaşların altın fiyatlarına yönelik ilgisi arttı. Altın konularındaki uzmanlığıyla bilinen İslam Memiş de vatandaşlara yönelik önemli bir duyuru gerçekleştirdi.

Altında adeta bütün ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanlar resmen feleğini şaşırdı! Hemen bakın

Altında adeta bütün ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanlar resmen feleğini şaşırdı... Hemen bakın...

Altında resmen bütün ipler koptu! Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın adeta dünyası karardı! Hemen bakın

Altında resmen bütün ipler koptu... Az önce tek tek açıklandı, gram altını olanın adeta dünyası karardı... Hemen bakın...

altındağ belediyesi vatandaşların arasını buluyor Haberi

altındağ belediyesi vatandaşların arasını buluyor

Altındağ Belediyesi, kentsel dönüşüm bölgelerindeki vatandaşlar arasında yaşanan anlaşmazlıkları ortadan kaldırmakta kararlı. Hak sahipleri arasında uzlaşma zemini hazırlayan Altındağ Belediyesi, 'arabulucu' görevini üstlendi. Altındağ Belediyesi, ilçenin diğer bölgelerinde olduğu gibi en son Feridun Çelik Mahallesi'nde kat karşılığı yapılacak konutlarda birbirleriyle anlaşamayan 6 hak sahibini bir araya getirdi. 12 katta 36 konut ve 3 dükkânın yer alacağı inşaat için uzlaşma sağlandı. Makul yol bulunuyor Altındağ Belediyesi'nin vatandaşlarla kurduğu samimi ve sağlıklı iletişim dikkatlerden kaçmıyor. İlçenin dönüşmesinde ve daha modern bir hale gelmesinde önemli bir rol oynayan Altındağ Belediyesi, vatandaşlar arasındaki arsa anlaşmazlıklarına da son noktayı koyuyor. Altındağ Belediyesi, hak sahipleri arasında diyalog köprüsü kurarak uzun süren anlaşmazlıkları sona erdiriyor. 

Altındağ Belediyesi, hissedarlar arasında anlaşma sağlanamadığı için yıllarca bekletilen, hiçbir sonuç alınamayan...