02 / 05 / 2024

altındağ Forum Diyarbakır

altındağ Forum Diyarbakır

Türkiye’nin en büyük alışveriş platformu Multi Turkey’in ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezi Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Gram altında rekor sürüyor! 23 Haziran 2023 gram altın, çeyrek altın ne kadar? Bugünkü fiyatları duyanın yüreği hopladı!

Gram altında yükseliş devam ediyor. Haftanın son işlem gününe rekor ile başlayan gram altın fiyatı en yüksek 1.608,64 TL en düşük ise 1.526,26 TL seviyesini gördü. Peki, gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Dünyanın en büyüğü uyardı! Çok bekledik altında ralliye hazır olun!

Dünyanın önde gelen yatırım bankalarından Goldman Sachs altında uzun süreli bir ralli tüm şartların oluştuğunu söyledi ve yatırımcılara hazırlıklı olun çağrısında bulundu.

Çalışanın eline daha geçmeyen asgari ücret, açlık sınırı altında kaldı!

Henüz daha işçinin eline geçmeyen yeni asgari ücretin, açlık sınırının altında kaldığı açıklandı. Türk-İş’in araştırmasında çok çarpıcı rakamlar ortaya çıktı. İşte detaylar…

Altında rüzgar yine tersine döndü! Gram altında kritik rakamlar peş peşe verildi! Herkes şimdi baksın! 

Bu hafta rekor üstüne rekora imza atan altın fiyatlarının yönü perşembe günü resmen değişti. Altında rüzgar yine tersine döndü! Gram altında kritik rakamlar peş peşe verildi! Herkes şimdi baksın!

Altın kolları sıvadı! Gram altında yeni rekor göründü! Gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Ons altındaki yükseliş gram altını yeni rekora götürdü. Güne 1176 liradan başlayan gram altında yeni rekor göründü!  Gram altın gümbür gümbür geliyor! Hemen son dakika altın fiyatlarına bakın

Altında yeni rekor! Bu rakamlar ilk kez görüldü! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, bugün altında yeni rekor görüldü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 23 Ocak 2023 canlı altın fiyatları.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, dolar ve gram altında neler olacak?

Bu hafta dolar, borsa ve altında nasıl bir seyir izlenecek? Geçtiğimiz hafta 83 bin yatırımcının çıktığı Borsa İstanbul'da hangi sektörler öne çıkacak?

Gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! Sırayla bu rakamlar görülecek! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu

Altın fiyatları yükselemeye devam ederken, gram altın için 6 rekor rakam telaffuz edildi! ''Sırayla bu rakamlar görülecek'' diyen Altın Kahini İslam Memiş peş peşe açıkladı! Altında dananın kuyruğu işte şimdi koptu! Hemen bakın...

Gram altında tarihi rekor kırıldı! “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin!

Gram altında tarihi rekor kırıldı. Gram altın iç piyasada 1150 TL'ye çıktı. Herkes şimdi ne olacak? sorusunun yanıtını ararken “Keşke alsaydım” dememek için İslam Memiş'e kulak verin. İşte detaylar…

Dolar 16 gün içinde tam anlamıyla bu kadar olacak! Hemen bakın! Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır olun

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası dün, yıl sonu dolar beklentisini açıkladı. Yatırımcılar son dakika dolar kuru ilgili uzmanların yorumlarını da takip ediyor. Dolar ile ilgili kritik açıklama yapıldı ve doların 16 gün içinde ne kadar olacağı belli oldu. Yastık altında doları olanlar şimdiden hazır

Altında rekor üstüne rekor! Altın yatırımcıları gözünü bu habere dikti!

Ons altında son 8 ayın zirvesi görülürken gram altın ise ons altının rüzgarıyla birlikte 1.140 seviyesini gördü ve böylece tüm zamanların rekorunu kırmış oldu. Altın yatırımcıları için ise gözler Fed'e çevrildi.

altındağ Forum Diyarbakır Haberi

altındağ Forum Diyarbakır

Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için 100 milyon euro yatırım yapıldı ve 1.500 kişilik istihdam yaratıldı.


Multi Turkey Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, “Diyarbakır’ın kültürel ve sosyal gelişimine, ekonomisine katkı sağlamak üzere, Forumların en iyi örneklerinden birini Diyarbakır’a kazandırıyoruz.” dedi.


Multi Turkey, ülke genelindeki 15’inci alışveriş merkezini Diyarbakır’da açıyor. Bölgede bugüne kadar önemli yatırımlara imza atan Altındağ Gayrimenkul Yatırım Geliştirme İnşaat şirketinin yüzde 50 ortaklığıyla hayata geçen Forum Diyarbakır için toplam 100 milyon euro yatırım yapıldı.


Forum Diyarbakır, şehirde 1.500 kişilik istihdam yaratacak. 54 bin metrekare kiralanabilir alan üzerinde 135 yerli ve yabancı seçkin markayla hizmet verecek olan Forum Diyarbakır, 27 Mayıs’ta kapılarını açacak.


Multi Turkey: Türkiye’nin en...