03 / 05 / 2024

Altındağ Konutları fiyat

Altındağ Konutları fiyat

Toplam 1.198 adet daireden meydana gelen Altındağ Konutları'nın blok alanı 66 bin 151 metrekare olarak belirlendi. Peki Altındağ Konutları ne zaman teslim edilecek?

Konut fiyat artışları, inşaat maliyet artışlarının altında kaldı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan konut fiyat artışlarının inşaat maliyet artışlarının altında kaldığını açıkladı.

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyen ünlü analist o rakamı da telaffuz etti!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili çarpıcı bir analiz geldi. Ünlü analist Haluk Özdil gram altında bu fiyatı görürseniz sakın şaşırmayın diyerek o rakamı telaffuz etti...

Fiyatı 1 Milyon TL'nin altında olan sıfır otomobiller hangileri?

2023 senesinde otomobil satışları rekor kırdığı belirtildi. Buna göre, şimdi gözler 2024 senesinde. Döviz fiyatlarındaki yükseliş devam ederken 2023 ve 2024 sıfır otomobil fiyatları da merak ediliyor. Peki fiyatı 1 milyon liranın altında olan otomobil var mı?

Altında flaş fiyat. Evinde altın olup da bu rakamı görenlerin gözleri yuvasından fırladı. Tarihi bir rakam

Altın fiyatlarının ne olacağı merak edilmeye devam ediyor. Altında son olarak ortaya atılan bir fiyat da büyük bir yankı uyandırdı.

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında! Altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Altının ons fiyatı 2 bin doların altında işlem görüyor. Piyasalar yakından takip edilmeye devam ediliyor. Peki altın fiyatları yükselecek mi?

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Trendler arasında yer alan çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi

En trend altın bileklikler arasında yer alan çeyrekli altın bilekliklerin fiyatları merake diliyor. Peki Trendler arasında yer alan Çeyrekli altın bileklik fiyatı ne kadar? Elizi 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 Şubat 2023 fiyat listesi…

Hyundai Staria 1 milyon TL’nin altında! Bu fiyata son fırsat olabilir! İşte 15 şŞbat 2023 fiyat listesi…

Poco X5 Pro sahne ışıkları altında! 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Xiaomi'nin yükselen yıldızı Poco X5 Pro sahne ışıkları altında. Peki, Poco X5 Pro fiyatı ne kadar? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu sınıfta 1 milyonun altında bulmak zordu! Hyundai’dan çılgın Staria kampanyası! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Hyundai yeni yılda 2022 model Staria aracının fiyatını belirledi. Sınıfında bir milyonun altında olmayan araç uygun fiyatla satışa sunuldu. İşte Staria’nın fiyatı ve özellikleri…

İndirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi sevdikleri için yeni yıl hediyesi arayışına girdi. Altın takı almak isteyenler için, indirimli yılbaşı hediyesi Gülaylar altında! Gülaylar altın 19 Aralık 2022 fiyat listesi...

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Altındağ Konutları fiyat Haberi

Altındağ Konutları fiyat

Kavuklar Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Altındağ Konutları'nın  402 araçlık, 30 bin 326 metrekare otopark alanı mevcut. Proje 3 bitişik blok halinde yükseliyor.


'Altındağ Konutları ne zaman teslim?' sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. Proje İzmir'in Bornova ilçesinde hayata geçiriliyor.


İzmir Altındağ Konutları 37 bin 879 arsa üzerine yayılıyor. 96 bin 477 metrekare kapalı alanı bulunan projenin 1 bloğu 19 katlı, 2 bloğu ise 32 katlı olarak tasarlandı. 


Toplam 1.198 adet dairenin yer aldığı Altındağ Konutları'nın ortak kullanım alanları arasında fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları mevcut.


'Altındağ Konutları ne zaman teslim?' sorusuna 2018 yılı Haziran ayı yanıtını verebiliriz. Projenin satışlarının bu ay içerisinde başlaması öngörülüyor. 


Altındağ Konutları satış ofisi 

Tel: 0232 435 46 46

Web: www.kavuklar.com.tr

Özge...