29 / 04 / 2024

altındağ spor tesisi yatırımları

altındağ spor tesisi yatırımları

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Altındağ’a yeni spor merkezi kazandırılıyor!

Ankara Altındağ Belediyesi tarafından 28 bin metrekarelik alan üzerinde dev spor tesisi inşa edildi. Spor tesisinde 2 futbol, 2 tenis, 2 basketbol ve 2 voleybol sahası bulunacak.

Zonguldak'ta çöken kalıpların altında kalan inşaat işçisi yaralandı!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, spor salonu inşaatında çalışan Hasan Karamazak, çöken kalıpların altında kaldı. Yaralanan işçi, hastanede tedavi altına alındı.

Büyükada'ya 4 bin 600 metrekarelik spor tesisi kurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında Büyükada'ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ''Adalar-Bakırköy hattı tekrar kurulacak, hayırlı uğurlu olsun. Adalar'dan Büyükada'dan Maden Mahallesi'ne spor tesisi yapacağız'' diye konuştu.

Diyarbakır'a 50 spor tesisi inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi şehrin farklı noktalarında futbol, basketbol, yüzme, voleybol, jimnastik ve kort tenisi olmak üzere toplam 50 yeni spor tesisi inşa ederek vatandaşların hizmetine sundu.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Zeytinburnu Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı!

Zeytinburnu'nda yapılan Hasan Doğan Spor Tesisi açıldı. Tesisin açılış törenine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Muharrem Kasapoğlu katıldı..

Manisa'ya yeni spor tesisi inşa ediliyor!

Manisa’nın spor alanı ihtiyacının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, zaman içerisinde yıpranan Tevfik Lav Spor Tesisi’ni yıkarak yerine modern bir tesis inşa ediyor.

Altınyurt Spor’a yeni bina inşa ediliyor!

İstanbul'un Altunizade semtinde bulunan ve 1959 yılında bu yana farklı branşlara ev sahipliği yapan Altınyurt Spor Kulübü'ne yeni bina inşa ediliyor.

altındağ spor tesisi yatırımları Haberi

altındağ spor tesisi yatırımları

Ankara Altındağ genelindeki 15 okuldan 1000 çocuk, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Spor Şenliği'nde bir araya geldi. Ev sahipliğini Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı'nın yaptığı, etkinliğe Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Şefika Biçer ve AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca da katıldı.

BAKAN'DAN TESİS MÜJDESİ


Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu burada gerçekleştirdiği konuşmada, bakanlığın Altındağ'da olduğunu, dolayısıyla Altındağ Belediyesi ve Altındağlı vatandaşlarla komşu olduklarını belirtti. Çocuklara mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmelerini tavsiye eden Bakan Kasapoğlu, "Sporu mutlaka hayatınızın bir parçası yapın. Biz Bakanlık olarak, belediye ile beraber, sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sizler spor ile ilgilenin, biz sizler için yeni tesisler yapmaya hazırız." şeklinde konuştu. Bakan...