07 / 05 / 2024

Altındağ Türk İş Blokları son durum

Altındağ Türk İş Blokları son durum

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinleriyle bir toplantı yaptı.Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında bilgi verdi.

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

Türk Telekom Prime'dan evde internet kullanıcılarına özel kampanya!

Türk Telekom Prime, evde internet kullanıcılarına özel Tivibu GO Süper Paketi kampanyası yapacağını açıkladı. Buna göre, şirketten yapılan açıklama kapsamında, Türk Telekom Prime evde internet kullanıcıları, 6 ay boyunca Tivibu GO Süper Paketi'nden ücretsiz kullanabilecekler.

Altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar geriledi...

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogram fiyatı 2 milyon 48 bin 700 Türk Lirası'na kadar indi. İşte haberin detayları...

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Kuveyt Türk’ten okula dönüş kampanyası: 1000 TL’ye varan Altın Puan hediye!

Katılım finans kuruluşu Kuveyt Türk okula dönüş kampanyası düzenledi. Kuveyt Türk müşterileri, Sağlam Kart ile yaptıkları eğitim, giyim ve e-ticaret harcamalarında 1000 TL’ye varan Altın Puan kazanabiliyor.

Zorunlu afet sigortası geliyor! Tek poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek!

Zorunlu deprem sigortası yerini DASK kapsamında deprem, sel gibi bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortasına bırakıyor. Tek bir poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek. İşte ayrıntılar...

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Köz tadında Türk kahvesi hiç bu kadar lezzetli olmamıştı! 13 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severlerin elinin altında hazır  bulunan  ve istedikleri zaman Türk kahvesi yapabilme kolaylığı sunan kahve makinesi köz tadında 5 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlar.İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

2022 yılında Türk bankacılık sektörü ne kadar kar etti? İşte sektörün 2022 performansı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Türk bankacılık sektörünün 2022 performansını açıkladı. Sektörün toplam aktifleri yüzde 55,7’lik artışla 14,3 trilyon lirayı aştı.

Rusya'nın en büyük borsasında Türk Lirası'na olan talep 17 kat arttı!

Rusya’nın en büyük borsası olan Moskova Borsası’nda Türk Lirası’na ilişkin talebin 2022 yılında geçen yıla kıyasla 17 kat arttığı açıklandı.

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.

Yerli alamadı yabancıya gitti! Türk Traktör rakamları açıkladı

Türk Traktör 2022 yılı üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem karı elde ettiğini duyurdu. Şirket, 9 aylık net dönem karında Türk Lirası bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 94’lük artış sağladı.

Gülaylar altında ''Şanslı hafta'' fırsatları başladı! Takılarda yüzde 60'a varan indirim! 14 Ekim 2022 fiyat listesi

Gülaylar altın ''Lucky Week'' şanslı hafta adı altında tüm altın takıların fiyat listesini paylaştı. Tüm takılarda yüzde 60'a varan indirim fırsatı ile çok ucuz fiyata altın takı sahibi olabilirsiniz. İşte Gülaylar altın 14 Ekim 2022 fiyat listesi.

Altındağ Türk İş Blokları son durum Haberi

Altındağ Türk İş Blokları son durum


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altınpark Mahallesi sakinlerinin daveti üzerine bir toplantı yaptı. Seyfi Demirsoy Kadın Eğitim Kültür Merkezi’nde yaklaşık 200 kişiye seslenen Başkan Tiryaki, Türk – İş Blokları’nın son durumu hakkında konuştu. Başkan Tiryaki, 34 hektarda 13 ada 281 blok ve 2566 daireyi kapsayan bu bölge için “Kentsel dönüşüm bir fırsattır…” dedi.


“Proje durmasaydı, herkes yeni evinde oturuyordu.”


Altındağ Belediyesi’nin yaptığı başvuru üzerine bölgenin 2013 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli alan ilan edildiğini hatırlatan Başkan Tiryaki, halkın isteği dışında tek bir yıkım yapmadıklarının altını çizdi. Başkan Tiryaki, daha sonra Altındağ Belediyesi’nin bölgenin yeniden yapılaşması için imar planları hazırladığını mahalle sakinlerine aktardı. Hazırlanan imar planlarına bölge halkının bir kısmı tarafından itiraz edildiğine dikkat çeken Başkan Tiryaki, bu sebeple projenin...