28 / 07 / 2024

Altındağ ulubey kaçak yapı yıkımları 2015

Altındağ ulubey kaçak yapı yıkımları 2015

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların yaşadıkları ortamdan asla soyutlanamayacağına da dikkat çekerek, "Bu harabe yerlerde ahlaka uygun olmayan her türlü davranışla karşılaşmak mümkün. Çocuklarımızın hayatı buralarda kararmasın diye mücadel

Altında geri vites! Yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatırken yeni güne düşüşle başladı. Altın fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki  yarım altın ne kadar bugün? Gram altın fiyatı kaç lira oldu? 22 Haziran 2024 altın fiyatları.

Orhan Pamuk'un Beyoğlu'nda kaçak inşaat mücadelesi: İnşaatın durdurulmasını istedi!

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk Beyoğlu’nda 'kaçak olduğunu' ifade edilen inşaat için mücadele ediyor. Pamuk,  inşaatın durdurulmasını ve ruhsatının iptal edilmesini istedi.

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

İslam Memiş gram altında Nisan 2024 rotasını çizerek, 'Bilmiyordum, kaçırdım diyenlere geçmiş olsun' dedi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Finans analisti İslam Memiş, yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altında yeni rotayı çizerek, '15 gün' uyarısı yaptı. İslam Memiş açıklamasında "Bilmiyordum, görmedim, kaçırdım diyenlere şimdiden geçmiş olsun" dedi.

35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda şok gelişme! Kolon kesilmiş, malzeme yetersiz, perde duvar eksik, kaçak kat...

Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma kapsamında, binanın kolonlarında eksiklikler, malzeme yetersizliği, perde duvarın olmadığı ve kaçak kat tespit edildi.

TOKİ'den son dakika 2+1, 3+1 fırsatı! Yastık altında 150 bin TL'si olanlar bu konutları sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan son dakika 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut fırsatı... Eğer sizin de yastık altında 150 bin TL'niz varsa bu evleri sakın kaçırmayın...

Altında yeni döneme girilecek diyen Hatice Kolçak altının geleceği seviyeyi açıkladı!

Altın, dolar ve kripto para piyasası ile ilgili yaptığı yorumlarla bilinen ünlü ekonomist Hatice Kolçak ''altında yeni döneme girilecek'' diyerek altının geleceği seviyeyi açıkladı.

Zeytinburnu'nda kaçak yapı yıkımına izin verilmedi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin Zeytinburnu'nda bulunan kaçak plaza yıkım işlemi, mahkeme kararının olmasına rağmen polis ekipleri tarafından engellenerek yıkıma izin verilmedi.

Altında rota oluşturuldu! Hatice Kolçak asıl yükseliş için hem tarih verdi! Gram altın bu kadar olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak gram altın için dikkat çeken bir öngörüde bulundu. Altında rota oluşturuldu, hem tarih hem de rakam açıklandı. 

Yastık altında doları olanlar dikkat! 31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira? 

Yatık altında doları olanlar ve  dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar güncel dolar kurunu yakından takip ediyor. Vatandaşlar ''31 Temmuz dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 31 Temmuz Pazartesi dolar/TL kuru...

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı! Başvurular resmen yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Yastık altında 1.000 TL'si olana TOKİ'den Temmuz 2023 fırsatı... Başvurular resmen yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın... İşte TOKİ'nin merakla beklenen Temmuz 2023 projesi ile ilgili detaylar...

'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

ABD Merkez Bankası 15 ay sonra faizleri sabit tuttu. Karar sonrasında altın fiyatları düşüşe geçti. Yatırımcıların altın fiyatları düşecek mi? sorusuna yönelik 'Gram altında bu seviyeyi bekliyorum' diyen Hatice Kolçak rakam ve tarih verdi!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı! Bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın!

Yastık altında 8 bin 50 TL'si olana Milli Emlak'tan arazi fırsatı... Milli Emlak tarafından bu ilde satışa çıkarılan araziyi sakın kaçırmayın...

Altındağ ulubey kaçak yapı yıkımları 2015 Haberi

Altındağ ulubey kaçak yapı yıkımları 2015


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çocukların yaşadıkları ortamdan asla soyutlanamayacağına da dikkat çekerek, "Bu harabe yerlerde ahlaka uygun olmayan her türlü davranışla karşılaşmak mümkün. Çocuklarımızın hayatı buralarda kararmasın diye mücadele ediyoruz" dedi. 


ALTINDAĞ Belediyesi, kaçak yapılara taviz vermeyen kararlı tutumunu koruyor. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 40 bin civarında gecekondu yıkan Başkan Tiryaki, Altındağ'ı daha modern bir hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. İlçede başarılı kentsel dönüşüm projelerine imza atan Başkan Tiryaki, sosyal donatı alanlarını işgal eden harabe yapıları da birer birer ortadan kaldırıyor. 


YIKIMLAR SON SÜRAT SÜRÜYOR 

Altındağ Belediyesi Gecekondu ve Sosyal Konutlar Şube Müdürlüğü, yıkım çalışmalarını Ulubey Mahallesinde de sürdürüyor. Bölgede daha önce yaklaşık 250 gecekondu yıkan Altındağ Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmekte kararlı. Altındağ Belediyesi. Ulubey Mahallesi 882. Cadde...