03 / 05 / 2024

altındağda kentsel dönüşüm çalışmaları

altındağda kentsel dönüşüm çalışmaları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleşti

Altındağ Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor.

Veysel Tiryaki: Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele ediyoruz!

Altındağlı vatandaşların hayatlarını değiştirecek projelere imza atan ve uyguladığı başarılı politikalarla yaşam kalitesini artıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, çalışmalarını bir sunumla anlattı. Kentsel dönüşüm yoluyla fakirlikle mücadele e

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakın zirvede hangi ilçe var!

Büyük Marmara depremi adım adım yaklaşırken son dönemlerin en çok konuşulan konuları arasında da kentsel dönüşüm yer alıyor. İşte İstanbul'da hayata geçirilen dönüşüm projeleri...

Tuzla'da kentsel dönüşüm alanında korkutan olay! Toprak kaydı, duvar çöktü!

İstanbul Tuzla'da kentsel dönüşüm çalışmaları esnasında hafriyat çalışması yapılan yerde ilk olarak toprak kaydı ardından da duvar çöktü. Bina sakinleri ''can güvenliğimiz yok'' diyerek korkutan olayı anlattı...

Eyüpsultan’da kentsel dönüşüm başladı!

İstanbul Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım çalışmaları başlatıldı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Samsun'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Samsun'da kentsel dönüşüm yatırımları hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, çalışmalardaki son durum hakkında bilgi verdi. 

Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Avcılar halkının en büyük sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz sürüyor. Peki çalışmalar nasıl ilerliyor? Avcılar'da kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Türkiye'nin lokomotif kenti İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz devam ediyor. Peki İstanbul'un ilçelerindeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Diyarbakır'da Kentsel Dönüşüm Projesi Anahtar Teslim Töreni gerçekleşti!

Diyarbakır'da "Fiskaya'da Kentsel Dönüşüm Başlıyor" çalışmasının birinci etabı kapsamında anahtar teslim töreni yapıldı. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında yeni dönem başladı. KİPTAŞ, İstanbul İmar A.Ş. ve BİMTAŞ’ın ortaklığıyla start verilen "İstanbul Yenileniyor" uygulaması kapsamında başvurular sona erdi. 

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanması için yeni çalışmalar hayata geçmeye devam ediyor. KİPTAŞ ve BİMTAŞ’ın ortaklığı ile gerçekleşen “İstanbul Yenileniyor Platformu”nda yeni dönem kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aktarıldı.

Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Başkent Ankara'da hayata geçirilecek olan Altındağ Aktaş Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 357 konut ve 42 dükkanın temel atma töreni yapıldı...

altındağda kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

altındağda kentsel dönüşüm çalışmaları


ÖNDER ve Ulubey Mahallelerinde dönüşüm hız kazanıyor. Vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine çalışmalarını hızlandıran Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, önder ve Ulubey Mahallesi'nde riskli alan olarak ilan edilen ve kentsel dönüşüm projesi uygulanacak olan bölgelerle ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Mahalle muhtarlan ve mahallelerden bazı vatandaşların katıldığı toplantıda yıkımların hız kazanacağı belirtildi. 


Yıkımlar hız kazanacak 

Başkan Tiryaki, göreve geldiklerinde Altındağ'ın yüzde 70'inde imar olmadığını hatırlatarak 10 farklı bölgede kentsel dönüşüm projesi uyguladıklarını söyledi. Alandağlılann kentsel dönüşüm konusunda giderek bilinçlendiğini de ifade eden Başkan Tiryaki, yıkımların artık vatandaş tarafından istendiğine dikkati çekti. 



Star...