02 / 05 / 2024

altındağda yeni proje

altındağda yeni proje

2015 yılının 4. çeyreğinde tamamlanacak olan ve 350 milyon dolar yatırım olan Point Bornova bir yandan devam ederken, Kavuklar şimdi de Altındağ'da 1.160 dairelik konut projesine başlıyor.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altında yeni hedef belli oldu! İslam Memiş ilk kez açıkladı!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altında beklenen yeni hedefi paylaşarak yatırımcılara uyarı yaptı. Memiş, altında ve gümüşte geri çekilmelerin olabileceğini söyledi.

Altındağ Belediyesi Ankara'da gayrimenkul satacak!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Söz konusu ihale 1 Mart 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gram ve çeyrek altın da yeni rekor kırıldı! Saat 12.15 itibarıyla gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altında haftanın ilk günü yeni bir rekor daha kırıldı. Piyasaların açılmasıyla fiyatı yukarı giden gram ve çeyrek altın, saatler 12.15’i gösterdiğinde yeni bir rekor daha kırdı. ve bakın hem gram hem de çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu…

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Altındağ'da hak sahiplerine kira yardımları verildi!

Ankara Altındağ'da ‘Altın Şehir’ adlı kentsel dönüşüm projesi hızla devam ediyor. Proje kapsamında hak sahiplerine kira yardımları verildi.

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Altındağ'da Kale Mahallesi kentsel dönüşümle koruma altına alınacak!

Ankara'da yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Altındağ'daki Ankara Kalesi'nin devamı olan Kale Altı'ndaki tescilli yapıların, kentsel dönüşüm ile koruma altına alınacağını söyleyen Belediye Başkanı Asım Balcı, yerli turisti bölgeye çekebilmek için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi...

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

altındağda yeni proje Haberi

altındağda yeni proje

Kavuklar, Bayraklı Tower ve Ege Suits projesinin ardından yeni projeler için kolları sıvadı. 2015 yılının 4. çeyreğinde tamamlanacak olan ve 350 milyon dolar yatırım olan Point Bornova bir yandan devam ederken, Kavuklar şimdi de Altındağ'da 1.160 dairelik konut projesine başlıyor. 150 milyon dolarlık yatırımın bir kentsel dönüşüm projesi olduğunu anlatan Kavuklar A Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk "2015'te de İzmir'in en büyük gayrimenkul geliştirme şirketi olmaya devam ederken, İzmir'de daha önce gerçekleşmeyen bir projeyi hayata geçiriyoruz. 50 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek olan konutlar, 180 bin metrekare inşaat ve 28 bin metrekare rekreasyon ve peyzaj alanına sahip"...