29 / 04 / 2024

Altındağlı müteahhitler

Altındağlı müteahhitler

Altındağ’ın yeniden yapılanması için tüm engelleri ortadan kaldıran Altındağ Belediyesi, Altındağ’da konut yapmak isteyen müteahhitlere müjde niteliğinde bir karar aldı.

Altındağlı müteahhitlerden kentsel dönüşüm sözü!

Altındağlı müteahhitler Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Altındağlı müteahhitlerle yakından ilgilenen Tiryaki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Bakan Özhaseki: Türkiye'de 6 milyon bağımsız bölüm risk altında!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 6 milyon bağımsız bölümün risk altında olduğunu söyledi.

Altında alım fırsatı geldi mi? Kritik seviyenin altını işaret etti

Temmuz ayında 1.730 TL seviyelerini gören gram altında düşüş sürüyor. . Peki altın fiyatları neden düşüyor? Alım için fırsat mı? Investaz Araştırma ve Strateji Birim Müdürü Mehmet Bilal Bircan merak edilen soruları cevaplandırdı...

KAGİDER Başkanı Bezircioğlu: ‘Kadınların iş gücüne katılım oranı OECD ortalamasının çok altında!’

KAGİDER Başkanı Esra Bezircioğlu, Türkiye’de kadınların iş gücüne katılım oranlarının OECD ortalamasının çok altında kaldığını ifade etti. Bezircioğlu, son 10 senede yüksek nitelikli işlerde istihdamın düştüğünü, düşük nitelikli işlerde ise istihdamın arttığını belirtti.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

İslam Memiş altında alım fırsatını açıkladı! Rekora günler kaldı

Altın fiyatları ABD'den gelen güçlü verilerle düşüş trendine girdi. Ons altında yaşanan düşüşle gram altın 1700 TL'nin altına kadar indi. Altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrasında İslam Memiş, alım fırsatı olabileceğini söyledi. İşte İslam Memiş'in rekor tahmini...

Gram altında bu rakam ilk kez verildi! Yıl sonu bu rakamı görecek! Aklınızı başınızdan alacak! Acil bakın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altın piyasasına yönelik açıklamalarda bulundu. Altında önümüzdeki dönemde bir geri çekilme olup olmayacağı konusunda birtakım değerlendirmelerde bulunan Yıldırımtürk, altının 2 bin TL’yi görebileceğini söyledi.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Altında alım fırsatı devam ediyor mu? Bu tarihe dikkat! Uzmanlardan peş peşe çok konuşulacak açıklamalar!

Bir tarafta 2023’ün başından bu yana yüzde 47 değer kazanan gram altın fiyatı, bir tarafta da ons altında dolar bazı yaşanan yüzde 6 seviyesindeki artış. Yurt içinde altının gram fiyatı rekor kırmayı sürdürürken, “Bu seviyelerden altın alınır mı?” sorusuna uzmanlar bir bir açıklama getirdi.

Emtia piyasasında sert düşüşler hakim: Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Emtia piyasasındaki son durum sıklıkla araştırılıyor. Peki emtia piyasasında geçtiğimiz hafta neler oldu? Altın, gümüş, petrol, buğday, mısır fiyatlarında son dakika!

Altında alım zamanı! Fiyatlar düşünce fırsatı kaçırmayın! Bu yıl altın yeni rekorlar kıracak!

Belirsizlik ortamlarında en güvenli liman olarak yatırımcılar altına sığınıyor. ABD’de faiz artırımlarında sona gelindiği beklentilerinin kuvvetlenmesiyle altına olan talep yeniden canlanırken, uluslararası finans kuruluşları altının bu yıl rekor seviyelere ulaşacağını öngörüyor.

Türk müteahhitler Balkan ülkelerine odaklandı! Hedef yıl sonunda 20 milyar dolarlık projeye imza atmak!

Türk müteahhitler Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşadıkları kayıpları telafi etmek için Balkan ülkelerine odaklandı. 2023 yılının ilk 4 ayında yurt dışında 4,8 milyar dolarlık projeye imza atan sektörün yıl sonunda 20 milyar dolara ulaşması bekleniyor.

Altındağlı müteahhitler Haberi

Altındağlı müteahhitler

Daha önce Belediye Meclisi’nden geçen karara göre; Önder ve Ulubey mahallelerinin bir bölümünde konut yapacak olan müteahhitlerden, belediye hizmet bedeli olarak alınan ücretlerde yüzde 50 indirim yapan Altındağ Belediyesi, bu kararı Önder ve Ulubey Mahalleleri’nin tamamı için geçerli kıldı. Yani bundan böyle Önder ve Ulubey’in tamamında inşaat yapan müteahhit ve/veya vatandaş,inşaat ücretlerinin yarısını ödemeyecek.


Karar Önder ve Ulubey’in tamamı için geçerli…

Altındağ Belediye Meclisi’nin almış olduğu karar, Ulubey ve Önder mahallelerinin artık bir bölümünü değil, tamamını kapsıyor. Bu mahallelerde yapılaşmanın önünü açmaya çalışan Altındağ Belediyesi, müteahhitlere büyük kolaylık sağlıyor.


Karar sonrasında, geçtiğimiz yaz aylarından itibaren büyük ölçüde yıkılan bu 2 mahallede, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün hizmet bedeli olarak aldığı imar durumu (çap) ücreti, yol kotu ücreti, temel vize ücreti, gabari etüt ücreti,...