03 / 05 / 2024

altınev inşaar

altınev inşaar

Yaşamın başladığı ve hemen teslim durumundaki Beyza Konakları'nda yer alan 3+1 dairelerin fiyatları 481 bin 600 TL'den başlıyor...

Konut satışlarındaki düşüş, inşaat sektörünü de olumsuz etkiledi!

2024 yılına sayılı günler kala, Türkiye genelinde güncel konut metrekare satış fiyatı 23 bin 546, ortalama konut fiyatı ise 3 milyon 60 bin 980 TL olarak belirlendi. Konut fiyatlarının artması satışları düşürdü. Satışların düşmesi ise inşaar sektörünü etkiledi.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Açış Alt Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Güller Açış tarafından kuruldu.

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Grup İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Tok tarafından kuruldu.

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beytürk İnternational Altınbey İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arife Dürüster tarafındna kuruldu.

Büyükçekmece Belediyesi yer altı otoparkı inşa ettirecek! İhalesi 16 Ağustos'ta!

İstanbul İli Büyükçekmece Belediye Başkanlığı, Büyükçekmece İlçesi sınırlarında yer alan ve mülkiyeti Büyükçekmece Belediyesi'ne ait olan taşınmazda yer altı otoparkı inşa ettirecek. İşte detaylar...

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Altınkoç İnşaat Malzemeleri Petrol Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Silivri'de Andrıs Mıezıs tarafından kuruldu.

50 yaş altı için emeklilik müjdesi!

50 yaşına gelmeseniz bile, çalışma hayatınızdaki çalışma gün sayısı ve ikramiye günleriniz 50 yaş hedefini karşılıyorsa emeklilik için beklemenize gerek kalmıyor...

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

altınev inşaar Haberi

altınev inşaar

Altınev İnşaat imzası ile Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beyzade Konakları'nda yer alan 1+1 ve 2+1 dairelerin satışları tamamlandı. Projede toplam 200 adet konut bulunuyor.


Beylikdüzü Beyzade Konakları'nda yer alan 172 metrekare 3+1 daireler 481 bin 600 TL, 183 metrekare 3+1 daireler 512 bin 200 TL, 204 metrekare 3+1 ters dubleks daireler 571 bin 200 TL'den satışa sunuluyor.



Tamamı peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Beyzade Konakları'nda yaşam başlamış durumda. Proje 16 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor.


Beyza Konakları Beylikdüzü Evleri'nde yer alan sosyal alanlar arasında basketbol sahası, çocuk oyun alanları, kreş, kapalı otopark, yüzme havuzu, yürüyüş parkı, fitness salonu ve kapalı otopark bulunuyor.


0212 852 03 28

www.beyzade-konaklari.com

Esra Nur...