29 / 04 / 2024

Altıngema Makina ve İnşaat adres

Altıngema Makina ve İnşaat adres

Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 9 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

İslam Memiş hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi! Altını olanlar, altın alacaklar hemen bakın!

Altın alacaklar ve altını olan binlerce kişi, gram altın fiyatlarının yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, hem tarih hem rakam verdi ve 'Gram altın geri çekilecek' dedi. İşte o kritik açıklama...

Son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar dikkat!

Milyonlarca kişi, altın, dolar ve hisse kazançlarını karşılaştırıyor. Peki son 2 senede hisse, altın ve dolara 10 bin TL yatıranlar ne kadar kazandı? İşte Borsa Filozofu'nun  sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tümkar Metal Makina Ve Yat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karakaş tarafından kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmz1 İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çay tarafından kuruldu.

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhc İnşaat Makina Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Çiçek tarafından kuruldu.

Yatırımcılar dikkat! Altın, dolar ve borsa... Bu hafta hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı?

Altın, dolar ve borsa yatırımcıları yoğun bir haftayı geride bıraktı. Peki piyasaların oldukça hareketli geçtiği bu haftada hangi yatırım aracı yatırımcısına kazandırdı? İşte bu hafta yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracı...

Altın almak ve bozdurmak isteyenler dikkat! Yükseliyor! 3 Kasım Cuma altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, haftanın son işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Altın almak ve bozdurmak isteyenleri dikkatli olmaları konusunda uzmanlar uyarıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? 3 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Gram altın, euro ve gümüş almak için iyi zaman diyen İslam Memiş dolar için uyardı! Bu günlere aman dikkat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın, euro ve gümüş almanın iyi zaman olduğunu söyleyerek, bu akşam açıklanacak Fed faiz kararı sonrası için dolar konusunda uyardı.

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

Merkez Bankası faiz kararı sonrası piyasalarda yeşil ve yukarı yönlü ibre! Altın, dolar ve Euro'da son dakika gelişmesi

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası gözler kura çevrildi. Peki, altın, dolar ve euro ne kadar oldu? İşte detaylar...

ABD enflasyon rakamları sonrası dolar, altın ve euroda son durum!

Piyasalar tarafından merakla beklenen ABD eylül enflasyon rakamları yüzde 0,4 artarak yıllık yüzde 3,7 olarak gerçekleşti. Peki altın, dolar ve euro kurunda son durum ne? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Dolar ne oldu? İşte ABD verileri sonrası altın, dolar ve euroda son durum...

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüzücü Yapı Makina Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yüzücü tarafından kuruldu.

Altıngema Makina ve İnşaat adres Haberi

Altıngema Makina ve İnşaat adres


Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Serkan Öztürk, Nimet Özdemir, Carlo Magno tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Nisan'da kuruldu. 


Altıngema Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.       Her türlü sanayi ve iş makineleri ile cihazların ticaretini yapmak, işletmek ithalat ve ihracatını yapmak. Bunlara ait yedek parçalar ile teçhizat ve ekipmanlarının imalat, pazarlama, ithalat           ve  ihracatı ile dahili ticaretini yapmak. b.       Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde           kat karşılığı binalar yapmak. Sektöründe kullanılan her türlü sarf malzemesinin imalatı,...