28 / 04 / 2024

altınları bozduralım mı

altınları bozduralım mı

Piyaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Karar sonrası piyasalarda hareketlilik beklenirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yastık altında altını olanlar için açıklama yaptı.

Altın alım satımında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden önce herkes baksın! O gram altınlar sahte!

Altın piyasasında sahteciliğin önüne geçebilmek için altın alım satımında, Darphane tarafından yeni bir dönem başlatılıyor.

'Elimizdeki altınları satalım mı?' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Tarihi zirve için rakam verdi!

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altındaki yükseliş yatırımcıları heyecanlandırdı. Elinde altını olanlar ''altınlarımızı satalım mı?'' sorusunu araştırırken, İslam Memiş'ten yanıt geldi. 

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş ilk ve son kez açıkladı! Gram altın için o tarihi rakamı verdi

Altın yükseliş trendine devam ediyor. Rekora doymayan altın fiyatları yükselişe devam ederken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu merak ediyor. İslam Memiş, yatırımcılara yapılması gerekeni söyleyerek rakam verdi.

Gram altına yasak mı geliyor? Kuyumculara gizli bir yazı gönderildi, İslam Memiş'ten şok açıklama geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kuyumculara gönderilen 22 ayar 1 gramlık fiziki altınların üretiminin yasaklandığı ile ilgili mesajlarla ilgili açıklama yaptı. İşte İslam Memiş'in konu ile ilgili o açıklaması...

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Çeyrek altın bugün kaç TL? Altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların en çok tercih ettiği altın çeyrek altın ise en çok merak edilen altınlar arasında geliyor. Peki bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 19 Kasım Pazar altın fiyatları.

Altın alalım mı, satalım mı? Altın yatırımcıları dikkat! 15 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Altın almak isteyen yatırımcılar güncelm fiyatları araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Altın alalım mı, satalım mı? 15 Kasım Çarşamba altın fiyatları.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

İslam Memiş'ten yastık altındaki gümüşler için uyarı geldi! Sisteme dahil edilmeli!

Son 10 yıldır yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için bir çok projenin üstlenildiğini ancak gümüşle ilgili bu konuda bir gelişme olmadığını belirten İslam Memiş'ten uyarı geldi. 

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

altınları bozduralım mı Haberi

altınları bozduralım mı

Merkez Bankalarının faiz kararları piyasalar üzerinde büyük role sahip. Alınan kritik kararlar piyasaların yönüyle ilgili belirleyici oluyor.

Bugün ise TCMB'nin 10. para politikası kurulu toplantısı yapılacak. Toplantı sonrası faiz kararı belli olacak. Karar öncesi ve sonrası piyasalarda neler olacağını merak eden altın yatırımcıları ''yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Son günlerde büyük düşüş gösteren altın fiyatlarının ne oalcağı merak ediliyor. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi. İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

ONS ALTIN GERİLİYOR

Ons altın bugün 1636 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasalarda ons altının gerilemesinin nedeni doların değer artışından kaynaklı. FED faiz poltikikalarına devamettiği sürece dolar güç kazanacak ve altın fiyatları üzerinde baskı oluşturacak.

Fakat İslam Memiş altın fiyatlarının baskılanmaya daha...