07 / 07 / 2024

altınları bozduralım mı

altınları bozduralım mı

Piyaların gözü bugün açıklanacak Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. Karar sonrası piyasalarda hareketlilik beklenirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yastık altında altını olanlar için açıklama yaptı.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? 'Ben olsam bunu yapardım'' diyen İslam Memiş net tarih verdi! Son tren kaçırmayın!

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı sonrası sabahki seyrine devam ediyor. Güne 2.503 liradan başlayan gram altın aynı fiyattan işlem görüyor. Yatırımcılar ise bu seviyelerden 'altın alalım mı, bekleyelim mi?' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Fon almak mı mantıklı, altın almak mı? İşte yatırımcısına 5 yılda en çok kazandıran yatırım aracı!

Ellerindeki parayı değerlendirmek isteyenler vatandaşlar çeşitli yatırım araçlarını tercih ediyor. Bunlardan biri de hisse senedi fonları.  Peki hisse senedi fonu almak mı mantıklı altın almak mı? 5 yıllık verilere göre çıkan sonuç...

'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği cevap gram altında her dediği tek tek çıkan İslam Memiş'ten geldi!

Gram altında her dediği tek tek çıkan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 6 Haziran Perşembe ve 7 Haziran Cuma günkü kritik veriler öncesinde dolar-euro ve altın-gümüş rakamları için önemli uyarılar yaptı. İşte o uyarılar...

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

Son zamanlarda altın fiyatları düşmeye başladı. Yatırımcılar, bu durum karşısında endişelenerek altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan açıklama geldi. 

Ekonomist 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı! Altın, gümüş, konut üçgeninde şok gelişme! 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, konut üçgeni ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı. İşte ayrıntılar...

Altınlarımı şimdi satıp düşünce tekrar alsam olur mu? Ünlü ekonomist cevap verdi

Altın fiyatlarında yaşanan düşüş eğilimi vatandaşın kafasının karıştırmış durumda.  Ünlü ekonomist Ramazan Kurtoğlu “Altınlarını satıp daha sonra tekrar almayı düşünenlerin” sorduğu soruya bakın nasıl cevap verdi.

Yastık altı altınlar takip edilecek! Altın alırken kimlik gösterme uygulaması geliyor!

Altın alımı yaparken kimlik gösterme uygulaması geliyor. Ünlü ekonomist Hatice Kolçak'tan açıklama yaptı ve devlet artık yastık altı altınları takip edecek diye belirtti.

'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıt İslam Memiş'ten geldi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Altın alalım mı' diyenlerin beklediği yanıtı verdi. Peki altın almak için doğru zaman mı? Altın alalım mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Altın alalım mı, satalım mı? sorusuna Mert Başaran'dan net cevap! Altını olan bunu yapsın! 

Para piyasalarıyla ilgili yorumlarıyla bilinen Mert Başaran'dan altın yatırımcılarını yakından ilgilendiren açıklama geldi. Altın alalım mı, satalım mı?

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Altın alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten net yanıt! Kuyumcuya gitmeden önce acilen bakın!

Altın, yeni güne değer kaybı ile başladı. Altın fiyatları düşerken, yatırımcılar ''altın alalım mı?'' sorusuna yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı İslam Memiş ise yatırımcıları uyararak, altının yönünü açıkladı.

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

altınları bozduralım mı Haberi

altınları bozduralım mı

Merkez Bankalarının faiz kararları piyasalar üzerinde büyük role sahip. Alınan kritik kararlar piyasaların yönüyle ilgili belirleyici oluyor.

Bugün ise TCMB'nin 10. para politikası kurulu toplantısı yapılacak. Toplantı sonrası faiz kararı belli olacak. Karar öncesi ve sonrası piyasalarda neler olacağını merak eden altın yatırımcıları ''yastık altındaki altınlarımızı bozduralım mı'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Son günlerde büyük düşüş gösteren altın fiyatlarının ne oalcağı merak ediliyor. Konu ile ilgili Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten net yanıt şimdi geldi. İslam Memiş yatırımcıları uyardı.

ONS ALTIN GERİLİYOR

Ons altın bugün 1636 dolardan işlem görüyor. Küresel piyasalarda ons altının gerilemesinin nedeni doların değer artışından kaynaklı. FED faiz poltikikalarına devamettiği sürece dolar güç kazanacak ve altın fiyatları üzerinde baskı oluşturacak.

Fakat İslam Memiş altın fiyatlarının baskılanmaya daha...