06 / 05 / 2024

Altınok Öz toplantıları

Altınok Öz toplantıları

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda bir araya geldi.

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

Şecaettin Arda Altınok ABD’de hangi şirkette çalıştı? Türkiye’de ve ABD’de hangi görevlerde bulundu?

Arzum Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Şecaettin Arda Altınok hangi üniversitede okudu? Ne zaman Arzum’da çalışmaya başladı? İşte Şecaettin Arda Altınok ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Site toplantılarına vekalet ile katılanların söz hakkı var mı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, eşinin adına site toplantılarına katılan bir bir malikin toplantıda alınan kararların iptali için dava açtığını ancak mahkemenin aktif husumet ehliyeti yokluğu nedeniyle davayı reddettiğini, bu konuda hangi haklara sahip olduğu soruldu.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantıları tamamlandı!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları için Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, mahalle sakinleriyle gerçekleştirdiği toplantıları tamamladı. 

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Altınözü TOKİ kura sonuçları 12.06.2019!

Altınözü TOKİ kura sonuçları 12.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 383 adet konut bulunuyor.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Yenimahalle TOKİ Alt Gelir kura sonuçları sorgulama!

Yenimahalle TOKİ Alt Gelir kura sonuçları henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kartal Bağlar Sitesi'nin temeli atıldı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartallı vatandaşları olası bir depreme karşı korumak amacı ile hayata geçirdiği “Deprem, Yerinde ve Kentsel Dönüşüm” çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz toplantıları Haberi

Altınok Öz toplantıları


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Mahalle Birim Başkanları ve Meclis Üyeleri ile Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır Alanı’nda bir araya geldi. 


Toplantıya; Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Mustafa Fehmi Okay, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Başkan Danışmanları Haydar Oğuz, Özbey Pekşen, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Sema Demirhisar, Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Gençlik Kolları Başkanı Uğur Temel ve Mahalle Birim Başkanları katıldı. 


Mahallelerdeki sorunları Mahalle Birim Başkanları’ndan tek tek dinleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz: “ Kartal; gelenin gitmediği, uzun süre yaşamak istediği bir kent.” dedi.


“Sosyal Etki Değerlendirme (SED) Raporu’nu hazırladık”


Katılımcılara Sosyal Etki Değerlendirme Raporu’ndan bahsederek bu raporun ilk olarak Kartal Belediyesi...