23 / 07 / 2024

altınoran Nick Hækkerup

altınoran Nick Hækkerup

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup, ikili resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Ankara’da, Danimarkalı yalıtım firması ROCKWOOL ürünlerinin kullanıldığı Sinpaş Altınoran’ın şantiyesini ziyaret etti...

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Büyükçekmece'de istinat duvarı çöktü! Site sakinleri ayaklandı! Binaların boşaltılması ve mühürlenmesi gerekiyor!

Büyükçekmece'de kuvvetli yağışın etkisiyle bir sitenin içinde bulunan istinat duvarı çöktü. Site sakinlerinden Pınar Özer Aydın, "Binaların boşaltılması, mühürlenmesi gerekiyor" diyerek tepki gösterdi.

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken, gram altın, çeyrek altın ve tam altının da ne kadar olduğu merak ediliyor? İşte 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları...

Altında yükseliş hız kesmiyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Haftanın son işlem gününde de altın fiyatları hız kesmeden yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 13 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları hızla düşüyor! Son dakika güncellemesi: gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet Altını bugün kaç TL?

7 Ağustos 2023 itibarıyla altın fiyatları, haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta ABD tarım dışı istihdam verilerinin etkisiyle düşüş yaşayan altın, bu hafta da düşüş trendini sürdürüyor. Peki, 7 Ağustos 2023 altın fiyatları ne kadar? 7 Ağustos 2023 güncel canlı altın fiyatları...

FED'in faiz açıklaması altını vurdu, altın fiyatları hızla düşüşe geçti! Analistler peş peşe açıkladı!

FED'in faiz açıklaması altın fiyatlarını olumsuz etkiledi... Gram altın aniden düşüşe geçti ve yatırımcılar ne yapacaklarını bilemedi... İşte altın fiyatlarındaki son durum...

Yatırımcıların yeni gözdesi altın ve dolara endeksli kripto paralar

Dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkı açıldı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar altın ve dolara endeksli kripto paralara yöneldi. 

Türk şirketleri dünya altın rezervlerine hücum etti! Afrika ülkeleri şantiyeye döndü!

Aralarında Koç Holding, Kalyon Holding ve Cengiz Holding gibi devlerin de bulunduğu birçok Türk şirketi yurt dışında altın ve değerli madenler için çalışma yapıyor. Ruhsatlandırmada Afrika ülkeleri başı çekiyor.

Gram altın yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun

Altın fiyatları hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın rekor kırarken vatandaşlar ''altın fiyatları ne kadar olacak'' sorusunun yanıtını aratıyor. Gram yarın işte tam bu kadar olacak! Bu rakam ilk kez verildi! Gözleriniz yerinden fırlayacak! Hazır olun...

Gram altın 1.100 TL! Altın uzmanı İslam Memiş'ten hemen açıklama geldi! Altın füze gibi fırlamaya hazırlanıyor!

ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Altın fiyatları hızla yükseldi ve gram altın 1,100 TL oldu. Altın uzmanı İslam Memiş ise hemen açıklama yaparak altın fiyatlarını füze gibi fırlamaya hazırlandığını belirtti.

İslam Memiş müjdeyi verdi! Altının önümüzdeki haftaki akıbeti belli oldu! Altın alacaklar hücum etti!

Piyasa açıklamaları ile gündeme gelen ekonomist İslam Memiş, altının önümüzdeki hafta çıkacağını söyledi. İşte detaylar!

Altın alanlar, satanlar panik içinde! Altın düşüyor! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarında flaş gelişme

Altın fiyatları, haftanın başından itibaren hızla yükselişe geçti. Ons altın 1730 seviyelerini geçerken altın fiyatları fırladı. Fakat dün açıklanan ABD tarım dışı istihdam verilerinden sonra altın fiyatları hızla düştü. Altın alanlar, satanlar bu düşüş karşısında panik oldular.

İslam Memiş gram altında rüzgarın ne zaman terse döneceğini açıkladı!

FED'in faiz kararını açıklamasının ardından gram altında düşüş hız kazanırken, İslam Memiş fırtınanın döneceği tarihi paylaştı.

altınoran Nick Hækkerup Haberi

altınoran Nick Hækkerup

Danimarka Ticaret ve Avrupa İşleri Bakanı Nick Hækkerup Türkiye ile ticari ilişkileri geliştirmek ve AB ilişkilerini  konuşmak üzere ülkemizi ziyaret etti. Danimarkalı Bakan, dünya yalıtım pazarının ilk üç oyuncusundan biri olan Danimarkalı ROCKWOOL’un yalıtım ürünlerinin kullanıldığı Türkiye’deki en önemli konut projelerinden biri olan Sinpaş Altınoran projesini yerinde inceledi. Taş yünü; inşaatlarda ısı yalıtımına ek olarak, ses yalıtımı ve olası bir yangında önemli bir güvenlik unsuru niteliğini taşıyor. Taş yünü ayrıca doğal malzeme kullanılarak üretilmesiyle de öne çıkıyor.


ROCKWOOL Türkiye ve Güneydoğu Balkanlar Genel Müdürü Hans Schreuder, ROCKWOOL Türkiye  Direktörü Taner S. Şahin ve Sinpaş Yapı, Ankara Projeleri Genel Müdür Yardımcısı Bahadır Gülalioğlu ile birlikte projeyi gezen Danimarkalı Bakan; ziyareti sırasında ROCKWOOL ürün uygulamasını da izledi.


Türkiye’nin en büyük mantolama projesi


Çankaya Oran’da...