06 / 07 / 2024

Altınordu çocuk atölyesi

Altınordu çocuk atölyesi

Altınordu Belediyesi tarafından Taşbaşı Mahallesi’nde restore edilen iki tarihi binadan biri çocuklara yönelik sanat atölyesi olacak.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın! 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Kenarda gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar acil baksın!

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Altına yeni kural getirildi! İlk kez açıklandı! Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! 

Altında alış satışlar ile ilgili kural getirildi. Elinde gram altın, reşat altın ve hamit altını olanlar hemen baksın! İlk kez açıklandı! 

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

Altınordu Belediyesi Ordu'da fındık bahçesi satacak!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu'da yer alan fındık bahçesini satışa çıkardı.

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç TL? Sembolgold altın çocuk küpe fiyat listesi

Altın küpeler, kız cocukları için alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alıyor. Peki altın çocuk küpe fiyatları ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç lira? 7 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altınordu Belediyesi arsa ve fındık bahçesi satıyor!

Ordu İli Altınordu Belediye Başkanlığı, Altınordu İlçesi Şahincili (Şirinevler) Mahallesinde yer alan arsa ve fındık bahçesi için satış ihalesi düzenliyor.

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msk Mimari Proje Atölyesi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Said Kaya tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekan Atölyesi Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 30 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Ayık Fadime    Kul  ve Sinan Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Altınordu çocuk atölyesi Haberi

Altınordu çocuk atölyesi

Altınordu Belediyesi tarafından Taşbaşı Mahallesi’nde restore edilen iki tarihi binadan biri çocuklar için sanat atölyesine dönüştürülüyor. Ordu’nun tarihi dokusunu yansıtan yapıları restore ederek milletin hizmetine sunan Altınordu Belediyesi yaptığı çalışmalarla beğeni toplamaya devam ediyor. Bu kapsamda, Taşbaşı Mahallesi’nde harabe olan iki tarihi binayı ilk olarak restore eden Altınordu Belediyesi, daha sonra bu iki binadan birisini çocukların el becerilerini geliştirmesi için sanat atölyesine dönüştürdü.


Önümüzdeki günlerde faaliyete girecek olan ’Altınordu Belediyesi Sanat Atölyesi’ merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Engin Tekintaş “Geleceğimiz olan çocuklarımız için hayata geçireceğimiz sanat atölyesi tamamen ücretsiz olacak” dedi.


“Türkiye’de ilk olacak”

Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyacak bu proje sayesinde çocuklarımızın zeka ve el becerilerini geliştirmeyi amaçladıklarını kaydeden Başkan Engin Tekintaş, “Altınordu Belediyesi olarak bir ilke imza attık. Çocukların el becerilerini...