18 / 05 / 2024

Altınordu Sahili nasıl olacak

Altınordu Sahili nasıl olacak

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini dile getirdi.

Bir evin değeri nasıl hesaplanır? Uzman isim konut piyasasındaki gerçeği gün yüzüne çıkardı!

Konut ve kira fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçerken, vatandaşlar evlerini satmakta zorlanıyor. Kimileri ise evinin değerinin altında satış gerçekleştiriyor. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır?

Altın fiyatlarının bir yıl sonra nasıl olacağı ortaya çıktı! Dünya Bankası 2025 yılı yeni altın tahmini açıkladı!

Dünya Bankası, 2025 yılında altın fiyatlarının nasıl olacağını açıkladı. Rapora göre altın fiyatları bir yıl sonunda işte böyle olacak...

Eldeki birikim nasıl değerlendirilmeli? Arsa, borsa, altın, dolar, konut…

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, vatandaşın kafası tasarrufunu nasıl değerlendireceği konusunda iyice karıştı.  Kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından kendi yatırım hikayesini paylaştı.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Altın fiyatları, FED faiz kararının açıklanması ile beraber en düşük seviyelerine geriledi. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? İşte 1 Ekim 2023 son dakika altın fiyatları...

İpotek nedir? İpotek nasıl yapılır?

Banka ya da farklı alacaklı taraflar, alışveriş konusunda satılan ürünleri garanti altına almak için ipotek yöntemine başvururlar. Sıklıkla duyulan bir kavram olan ipotek, önemli bir işlemdir. Peki ipotek nedir, nasıl yapılır ve kaldırılır? İşte ipotek ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Haftanın ilk gününde altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak değişim yaşamaya devam ediyor. Peki, altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Gram, çeyrek, yarım, cumhuriyet altın fiyatları ne kadar?

Altının dehası İslam Memiş altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıkladı! Yatırımcılar bu sıralamayı iyi takip edin

Altın dehası İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Altının yönünün nasıl olacağını peş peşe açıklayan Memiş, elinde altını olanları uyardı.

Altını da doları da unutun! Amerikalı uzman servetine nasıl servet eklediğini açıkladı!

Yatırım yapacaklar altını da doları da unutun. Amerikalı yatırım uzmanı servetini nasıl katladığını anlattı. İşte detaylar!

Kahramanmaraş depremi alt yapıyı nasıl vurdu? İşte madde madde hasar durumu...

Türkiye’yi yasa boğan depremlerde bir yandan enkaz altındaki son canlar çıkarılmaya çalışılırken öte yandan depremin alt yapıya olan etkisi de ortaya çıkmaya başladı.

100 TL'ye gram altın alabilirsiniz... Nasıl olduğunu uzman isim tek tek anlattı

Vatandaşlar enflasyonun artması ve değerli metallerin fiyatlarının yükselmesinin ardından en kolay nasıl yatırım yapacaklarını araştırıyor. Vatandaşların da işine yarayacak çok önemli bir yöntem, uzman isim tarafından anlatıldı.

Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Altın yatırımcıları, ABD'den gelecek olan kritik kararın sonucunu beklerken ekonomsitlerden açıklamar gelmeye başladı. Altın fiyatlarının 7 saat sonra nasıl olacağı belli oldu! Yastık altında altını olanlar hazır olun!

Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak? Elinde dolar ve altın olanlar için kritik uyarı geldi! 

Piyasaların merakla beklediği Aralık ayı Merkez Bankası FED toplantısı için geri sayım başladı. Özellikle altın ve doları olanlar için kritik uyarı Ekonomist Belgin Maviş'ten geldi. Fed sonrası altın ve doların yönü nasıl olacak?

Darphane Altın Sertifikası nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? 10 soruda Darphane altın sertifikaları

Borsa İstanbul'da işleme alınan Darphane Altın Sertifikaları ile ilgili yatırımcılara borsada altın alım-satım imkanı veriliyor. Peki Darphane Altın Sertifikası Nedir? Nasıl alınır, nasıl satılır? İşte 10 soruda altın sertifikaları ile ilgili ayrıntılar...

Altınordu Sahili nasıl olacak Haberi

Altınordu Sahili nasıl olacak


Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde Vali Konağı ile Soya Kavşağı arasındaki 4.5 km'lik güzergâhın tamamını sıcak asfaltla kapladı. Gece gündüz aralıksız yürütülen çalışmalar sonrasında tamamlanan yol, modern görünümü ve konforuyla vatandaşların takdirini kazandı. Başkan Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Yaz ayları gelmeden bu yolumuzun altyapısını tamamen elden geçirerek sıcak asfaltla kaplayacağımızın sözünü vermiştik. Sıra yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun tamamlanmasına geldi. Bizde popülizm yok, hizmet var” dedi.

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM DEVAM EDİYOR


Hayata geçirdiği projelerle 19 ilçede değişim ve dönüşüme devam eden Büyükşehir Belediyesi, Altınordu sahilini yepyeni bir görünüme kavuşturmak için çalışmalara aralıksız devam ediyor. Vali Konağı ile Soya Kavşağı arasında yaklaşık 4.5 km’lik güzergâhta sıcak asfalt çalışmasını tamamlayarak önemli bir mesafe alan Büyükşehir, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolunun yapımı için de...