16 / 05 / 2024

Altuğ Akbaş ne iş yapar

Altuğ Akbaş ne iş yapar

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

2024 asgari ücreti ne zaman açıklanacak? Beklenen açıklama yapıldı mı?

Ülkemizde milyonların merakla beklediği 2024 senesi asgari ücretinin ne zaman açıklanacağı belli olduğu kaydedildi. Buna göre açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, asgari ücretin 29 Aralık Cuma günü açıklanacağını belirtti. İşte haberin detayları...

Öğrenci affı için düğmeye basıldı: 2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?

Öğrenci affı için TBMM’den ilk açıklama geldi. Çalışmaları başladığını duyuran AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu, yakında meclise öğrenci affı ile ilgili bir teklif sunulacağını iletti. Açıklama üzerine; “2022 öğrenci affı ne zaman çıkacak, kimler faydalanacak?” sorusunu akla getirdi.

Aydemir Akbaş Mecidiyeköy'e taşındı!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş 55 yıllık Nişantaşı Topağacı'nda bulunan evinden taşındı.  Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi'ne taşınan usta oyuncu kedileri için 50 bin lira harcayarak ev yaptı.

Kalekim yurt dışında büyümeye devam edecek!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş yaptığı açıklamada "Kalekim olarak özellikle Balkanlar ve Afrika'da farklı açılımlara ağırlık veriyoruz. Yatırım planlarımızda bir sonraki rotamız Kenya, Arnavutluk ve Cezayir olacak. Bu bölgelerde de yatırım ortaklığı modeliyle ilerleyeceğiz." dedi.

Isı yalıtımı ile binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltabiliriz!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Binalarda tüketilen enerjiyi yarı yarıya azaltmak istiyorsak, konut ve iş yerlerini ısı yalıtımına kavuşturmalıyız" dedi...

Isı yalıtımı olmayan binalar enerji oburu!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Son verilere göre, enerji tüketiminin yüzde 37’si binalarda gerçekleşiyor. Binalarda tüketilen enerjinin de yaklaşık yüzde 80’i ısıtma-soğutma için harcanıyor. " dedi.

Kalekim Yapı'dan Afrika atağı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, "Yeni dönemde Afrika pazarına daha fazla odaklanarak, bu kıtadaki etkinliğimizi artıracağız. Yapı kimyasalları alanında özellikle Türkiye'ye yakın pazarlar olan Ortadoğu ve Afrika'da çeşitli yatırımlarla büyümeyi hedefliyoruz"dedi.

Kalekim, Batimat Fuarı’nda teknik çözümleriyle fark yarattı!

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’de açık ara birinci olan Kalekim’in Avrupa’da da 5’inci sıraya yerleştiğini belirten Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Bugün Kalekim markasıyla tam 70 ülkede, her yapıya özel teknik çözümler sunuyoruz” dedi.

Kalekim yüzde 20 büyüme hedefliyor!

2014'ü 250 milyon TL satış ile tamamlayan Kalekim, bu yıl yüzde 20 büyüme hedefliyor. Önümüzdeki dönemde ihracata da ağırlık verecekerini söyleyen Genel Müdür Altuğ Akbaş, yurtdışı ile üretim yapacak.

Karşıyaka Gamze Akbaş Parkı hizmete açıldı!

Lösemi ile mücadelenin simge ismi haline gelen ve Mart ayı başında yaşama veda eden Gamze Akbaş'ın adı, Karşıyaka'da bir parka verildi. Açılışın oğlu Atakan'ın doğum gününe denk gelmesi ise duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.

Coşku Altuğ kimdir?

Mimar Coşku Altuğ kimdir? Mimar Coşku Altuğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Coşku Altuğ, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Coşku Altuğ..

Altuğ Akbaş: Binaların en önemli deprem kalkanı su yalıtımı!

Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş, “Korozyon nedeniyle yapılarımız depreme karşı dayanıksız hale geliyor. Oysa su yalıtımı yapılmış bir bina, hem korozyona karşı senelerce direniyor hem de depremin yıkıcı etkilerine karşı korunmuş oluyor” dedi.

Altuğ Akbaş kimdir?

Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirilen Altuğ Akbaş kimdir? Altuğ Akbaş, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kalekim Genel Müdürü Altuğ Akbaş'ın biyografisi...

Altuğ Akbaş ne iş yapar Haberi

Altuğ Akbaş ne iş yapar

Altuğ Akbaş kimdir?

Altuğ Akbaş, 1969 İstanbul doğumlu. 1992’de İTÜ Makine Mühendisliği Fakültesini bitirdiğim yıl Kale Grubu’nda işe başlayan Altuğ Akbaş, aynı yıl Marmara Üniversitesi’nin İşletme Enstitü programını bitirdi.


Kale Grubu’nun 4 şirketinde görev yaptı. 1992-2003 yılları arasında Kale Pazarlama şirketinde Planlama, Satış ve Pazarlama konusunda görevler aldıktan sonra, 2003 yılında Kaleseramik Pazarlama Satış Grup Müdürlüğü görevine atandı. 


2008’de Kaledekor’un Genel Müdürü oldu. 2011 yılının Mart ayında da Kalekim’de Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı. 


Altuğ Akbaş, Kalekim Genel Müdürlük görevine Temmuz 2013’te getirildi.

Altuğ Akbaş'ın mesajı:

"Ülkemizde yapı kimyasalları sektöründeki standart eksikliği ve kayıt dışı üretimin yanı sıra sektörde yaşanan bir diğer önemli sorun ise eğitim. Bu konuda, tüketici ve uygulayıcıların bilinçlendirilmesi için tüm şirketlerin daha aktif roller üstlenmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Kalekim...