05 / 05 / 2024

Altunbüken Holding turizm sektöründe

Altunbüken Holding turizm sektöründe

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

Babacan Holding 2 yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

İnşaat, rezidans işletmeciliği (turizm) ve enerji sektörlerinde faaliyetleri bulunan Babacan Holding, faaliyette olduğu tüm sektörlerde önümüzdeki iki yılda 1,5 milyar TL'lik yatırım yapmayı planlıyor. 

Babacan Holding'ten 840 milyon TL'lik yatırım hedefi!

Gayrimenkul, inşaat, enerji, turizm ve lojistik alanlarında faaliyetlerini sürdüren Babacan Holding, 2019 yılı için 840 milyon TL’lik yatırım hedefi koydu.

Babacan Holding 2018'de yüzde 19 büyüdü!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, firma olarak inşaat, müteahhitlik ve gayrimenkul alanlarıyla enerji ve turizm sektörlerinde gerçekleştirdikleri yatırımlarla sektörde büyüme yönünde emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

3. havalimanı ulaşım ihalesini HAVAŞ-Altur-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı yolcu taşıma ihalesini Altur, TAV Havalimanları Holding şirketi Havaş ve Efe Erboz'a ait Free Turizm AŞ konsorsiyumu kazandı...

Babacan Holding'den yeni projeler yolda!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan ana faaliyet alanı inşaata turizm, lojistik ve enerji sektörlerini de ekleyerek büyümeye devam ettiklerini söyledi.

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Ser Yatırım Turizm İşletmecilik Anonim Şirketi bugün Metin Erişken ve Sait Erişken ortaklığında Ümraniye’de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kayı Holding otel projeleriyle 2 ödüle layık görüldü!

1991 yılında kurulan Kayı Holding, otel yatırımlarıyla iki ödüle birden layık görüldü. Rusya’nın Krasnoyarsk Bölgesi’ndeki Novotel ve Ibis otelleri, turizm ve gayrimenkul sektörlerinin önde gelen ödüllerinden ikisini kazanarak, önemli bir başarıya imza attı.

Palmali Holding, Türkiye'de milyar dolarlık inşaat yatırımı yaptı!

Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Gurbanoğlu, Türkiye'ye gemi, turizm ve inşaat alanlarında 1,5 milyar doların üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi. Gurbanoğlu, Türkiye'nin yatırım en uygun ülkelerin başında geldiğini de belirtti.

Altunbüken Holding turizm sektöründe Haberi

Altunbüken Holding turizm sektöründe

Kıymetli maden ve mücevher sektörlerinde faaliyet gösteren 75 yıllık Altunbüken Holding, şimdi yeni sektörlere yatırım yapıyor. Geçen yıl 450 milyon lira ciro yapan holding, 'Relux' markasıyla gayrimenkul ve turizme girdi. Holding, İstanbul ve Bodrum'da iki otel yatıranına birden başladı. Altunbüken, katı atık dönüşümü ve güneş enerjisine de üç yılda 100 milyon lira yatırım yapmayı planlıyor. 


Altın ve mücevher alanındaki yatırımları ile öne çıkan Altunbüken Holding'in temelleri 1940 yılında Hüseyin Altunbüken tarafından Malatya'da kuyumculukla atıldı. 1955 yılında İstanbul Kapalıçarşı'ya gelerek faaliyetlerini zaman içinde çeşitlendiren Hüseyin Altunbüken, döviz, kıymetli madenler ve altın takı ticaretine devam etti. Her geçen yıl büyümesine devam eden şirket, ikinci kuşaktan Naci Altunbüken ile Türkiye'de mücevher ihracatı atılımı yapan ilk üç firma arasında yerini aldı. 1980'lerde Turgut Özal'ın...