07 / 05 / 2024

Altyapı projeleri destek 2017

Altyapı projeleri destek 2017

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Kuzey Marmara Otoyolu ve Çanakkale Köprüsü gibi Türkiye'deki altyapı yatırımlarına desteğin devam edeceğini açıkladı.

Çin'de konut piyasasına bankalardan 17 milyar dolarlık destek!

Çin'deki bankalar ocak ayından itibaren emlak projeleri için 17 milyar dolar tutarında krediyi onaylayarak konut sektörüne destek verdi.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Shopify Türkiye’deki e-ticaret koçu olarak Courself.co’yu seçti

E-ticaret altyapısa destek veren platform Shopify, Türkiye’deki ilk e-ticaret koçu olup Courself.co’yu seçtiğini bildirdi. İşte detaylar...

İzmirli depremzedeler destek bekliyor!

30 Ekim depreminde evleri yıkılan veya hasar gören İzmirli Depremzedeler devletten destek bekliyor. Evlerinin bir daha yıkılmamasını isteyen depremzedeler yeni projeleri görmek, süreci birlikte oluşturmak ve kredi ödemelerinde kolaylık talep ediyorlar. 

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türk inşaat şirketlerinden Katar'daki altyapı projelerine destek!

Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Dr. M. Mustafa Göksu, Türkiye ve Katar arasındaki ticari faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Göksu, açıklamasında Türk inşaat şirketlerinin Katar'daki alt yapı projelerine destek verdiğini söyledi.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümde ilçe belediyelerine destek veriyoruz" dedi. 

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Altyapı projeleri destek 2017 Haberi

Altyapı projeleri destek 2017

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, sektörün nakdi kredilerinin son 6 yılda 2.5 kat arttığına dikkat çekerek, “İlk çeyrekte yüzde 7 ile son 6 yılın en iyi kredi büyüme performansı yakalandı” dedi. Aydın, Ziraat Bankası ve sektörün, önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin büyümesi için ekonomide ihtiyaç duyulan finansal desteği sağlamayı sürdüreceğini kaydetti


Bankacılık sektörünün ülke ekonomisine ve geleceğine katkısının daha da artarak devam edeceği bir döneme girildiğine dikkat çeken Türkiye Bankalar Birliği Yönetim kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Türk bankacılık sektörü, çok sayıda krizden edindiği tecrübe ve bu krizlerden çıkarılan çok önemli derslerle çok şükür dünyada çok saygın ve rekabetçi bir konumdadır" dedi.


KREDİ ARTIŞINDA 6 YILIN REKORU

"2000'li yılların başında yaşanan...