02 / 05 / 2024

Amber Rose california ev fiyatı

Amber Rose california ev fiyatı

Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.

Milyarder Jeff Bezos, kirada oturacak: California'daki 3.500 metrekarelik malikaneyi aylık 600 bin dolara kiraladı! 

Her gün değişen dünyanın en zenginleri listesinde daima zirvede bulunan Jeff Bezos, 150 milyar dolarlık servetine rağmen kiracı oldu. Bezos, Kenny G’nin California'daki malikanesini aylık 600 bin dolara kiraladı.

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ist Rose Gayrimenkul Otomotiv Pazarlama Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Hamada tarafından kuruldu.

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti kaç TL! Özellikleri neler? 

Fakir Mr Chef Quadro Rose Blender Mikser Robot Seti, 1000 watt gücündeki motoruyla doğrama ve çırpma işlemini gerçekleştiriyor. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Arnica Demli Rose Çay Makinesi en uygun fiyata nerede, ne kadara satılıyor? İşte Arnica 9 Mart 2023 fiyat listesi

Çay makinesi almak isteyenler dikkat! Arnica Demli Rose Çay Makinesini sizin için en uygun fiyata alabileceğiniz yeri araştırdık. İşte ürünün fiyat listesi ve özellikleri..

Arnica Demli Rose IH33151 1800 W Çelik Çay Makinesi indirimde! Sakın kaçırmayın! 6 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Demli Rose IH33151 1800 W Çelik Çay Makinesi , 1800 watt kaynama gücü,1,8 litre su ısıtıcı ve 1 litrelik demlik kapasitesi ile karşımıza çıkıyor.

Arnica Rose Diva Trend Blender Set en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 22 Şubat 2023 fiyat listesi

Arnica GH21593 Rose Diva Trend Blender set mutfakta birçok parçalama ve karıştırma işlemini sizin yerinize yapan elektrikli ev aletidir.Paslanmaz bıçakları sayesinde üstün performans gösterir.Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Türkiye'deki depremler ABD'de gündem oldu: California yumuşak katları tartışıyor!

Türkiye'de meydana gelen ve aslın felaketi olarak belirtilen depremlerden sonra yaklaşık olarak 40 milyon nüfuslu California, tıpkı İstanbul gibi olası büyük bir deprem beklentisiyle ne kadar hazırlıklı olduğunu sorguluyor....

Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti en ucuz nerede satılıyor? 21 Şubat 2023 fiyat listesi... 

Mutfakların baş köşesinde yerini alan Arnica Diva Trend Rose El Blender Seti, ergonomik tasarımı, geniş haznesi ve turbo fonksiyonuyla büyük beğeni topluyor. Peki, Arnica blender seti fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ali Barin ve Berra Barin Khan ortaklığında kuruldu.

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rose Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Ali Barin ve Berra Barin ortaklığında kuruldu.

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Golden Rose’da indirim günleri başladı. Birçok üründe yarı yarıya indir ver. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Güzelliğine önem veren kadınların ilk tercihlerinden biri olan Golden Rose birçok üründe indirim kampanyası başlattı. Maskaradan allığa, pudradan ruja kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim sunan Golden Rose’un ürünlerinin bazılarının fiyatları şöyle.

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wild Rose Mimarlık Mühendislik Ve İç Mimarlık Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Elif Ceren Gül Burak tarafından kuruldu.

Amber Rose california ev fiyatı Haberi

Amber Rose california ev fiyatı

Gösteri dünyasının en renkli simalarından biri olan Amber Rose, kelimenin tam anlamıyla bütün parasını California'da göz kamaştıran bir malikaneye yatırdı.



32 yaşındaki Rose, Los Angeles'taki San Fernando Vadisi'nin bir saat uzaklığındaki Tarzana'da 6 yatak odalı bir malikane satın aldı. Amber Rose'un bu yeni yuvası için 4 milyon dolar ödediği ileri sürülüyor.



Akdeniz tarzındaki malikane çok da yeni. Geçen yıl inşa edilen malikanede ahşap işçiliği ve beyaz renk hakim.



İşte bir çocuk annesi Amber Rose'un yeni satın aldığı malikanesi.



Kanye West'in eski nişanlısı olarak tanınan model Amber Rose, bir çocuk sahibi olduğu Wiz Khalifa ile evliliğini de kısa bir süre önce bitirdi.



İtalyan asıllı Barbadoslu bir baba ile Cape Verde'li bir anneni kızı olan Rose'un gerçek adı Amber Levonchuck.



Modelliğin...