02 / 05 / 2024

American Siding bayisi

American Siding bayisi

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

Togg'a teklif yağıyor! Bakan Varank açıkladı!

Bakan Varank, 'tip onayı' için birçok ülkede çalışmaların sürdüğünü söyledi. Varank "Ortadoğu'dan, Avrupa'dan 'biz bu aracı nasıl alabiliriz, nasıl bayisi olabiliriz' diye yoğun bir ilgi var" dedi.

Amerikan Güzeli'ndeki sahtekar emlakçıyı canlandıran Gallagher: Trump'ı temel aldım!

2000'de en iyi film dahil 5 dalda Oscar'la ödüllendirilmiş 'American Beauty' (Amerikan Güzeli) isimli filmin oyuncularından Peter Gallagher, canlandırdığı ahlaksız emlak kralı Buddy Kane'in Donald Trump'ı örneek aldığını söyledi...

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Murat Macun, Bağ Pastanesi'ni icradan almış!

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Agime Group'un gündeminde 3 yeni proje var!

500 milyon dolar değerle ABD’deki en büyük üçüncü Türk gayrimenkul geliştiricisi ve ülke genelinde 300 dairelik kiralık konut portföyü sahibi olan Turkish-American Business Forum kurucu başkanı Murat Ağırnaslı şirketi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Evrim Kırmızıtaş, American Milli Emlakçılar Derneği'ne üye oldu!

Emlak danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, "American Milli Emlakçılar Derneği" üye olan ilk Türk emlak danışmanı oldu...

Tetri Home 3 mağaza açacak!

Kendi tasarımlarını üreten ve hem iç piyasaya sunan hem de yurt dışına ihraç eden Tetri Home'un yurt içinde 5 mağaza, 20 corner ve 30 toptan bayisi var.

BAT Türkiye merkez ofisiyle dünyada en iyiler arasında!

British American Tobacco Türkiye’nin Orjin Maslak’daki yeni merkez ofisi, dünyanın dört bir yanından projelerin paylaşıldığı mimarlık alanında prestijli bir platform olan Office Snapshots’ın ‘2017’nin En İyi 25 Ofisi’ listesinde yer aldı. 

California Nipton kasabası 5 milyon dolara satıldı!

American Green isimli şirket, California yakınlarındaki Nipton kasabasını satın aldı. 5 milyon dolara satın alınan kasabada 2.5 milyon dolarlık yatırım yapılması planlanıyor.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne Bosch Rexroth imzası!

Türkiye’nin son dönemdeki gurur projelerinden Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde kullanılan boyuna mukavemet elemanlarının hassas büküm işi, Bosch Rexroth Ana Bayisi Rota Teknik tarafından yapıldı.

Fenerbahçe, Bağdat Caddesi'nden 6 daire aldı!

66 ait mağaza, 19 franchising bayisi bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü, eskiye dair depolarında bulunan formaların tamamını satarak Bağdat Caddesi'nde altı tane daire aldı.

Özgehan Doğruöz: Evin en önemli bölümü banyodur!

Elazığ Vitra Bölge Bayisi Müdürü Özgehan Doğruöz, Vitra’nın Doğu Bölgesine ağırlık veren bir firma olduğunu söyleyerek, ilimiz de ki banyoları kendilerinin inşa etmek istediklerini belirtti

American Siding bayisi Haberi

American Siding bayisi

 Toplantıda bayilerden gelen talepler ve görüşler karşılıklı değerlendirilirken ürün yelpazesindeki yenilikler de aktarıldı. 

Eryap CEO'su Emrullah Eruslu, 2014 yılında gösterdikleri başarılı performanstan dolayı tüm bayilere teşekkür ederek şunları söyledi:"Eruslu Grup olarak 60'lı yıllardan bu yana yenilikçi kimliğimizle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2001 yılında Gaziantep'teki tesiste, sektörün ilk polimer dış cephe kaplaması üretimini gerçekleştirerek inşaat sektörünün önemli lokomotiflerinden biri olan American Siding markasını sektöre kazandırdık. 2018 yılında Türkiye'nin ilk 300 firması arasına girme hedefimize adım adım yaklaştığımız bu günlerde, sadece rakamlarla belirlenen hedefleri değil, sosyal paydaşlanmızın tamamını kapsayacak çeşitli yeni projeleri de hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu. 

Ankara'nın Prestijli Projelerine Wooler İmzası Ankara'nın hızla gelişen yeni gözdesi Incek bölgesinde yapımı devam eden Enpark Beytepe konut projesi, Eskişehir yolunda yükselen West Gate Residence ve Söğütözü'nde...